Darko napušta banju, a lekar otkriva zbog čega mu je desna noga u zavojima!

Autor: Blic.rs

Zabava

02.01.2019

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić već više od dva meseca proveo je na lečenju od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi koju je imao na putu za Pećinice u rodnom Brestaču. I dok su mnogi spekulisali o tome da li će se izlečiti i da li će ostati invalid, on je uspeo da prebrodi zdravstvene probleme i uskoro bi trebalo da napusti i "Selters" banju u Mladenovcu.

RepublikaFoto: printscreen/rs.linkedin.com/in/miloš-poleksić-715bbaaa
Darko Lazić i njegov lekar, doktor spec. fiz. med. i rehabilitacije Miloš Z. Poleksić

Darkov lekar, doktor spec. fiz. med. i rehabilitacije Miloš Z. Poleksić kaže da bi banju u Mladenovcu trebalo da napusti već za tri dana.

RepublikaFoto: e-stock
Uskoro ide kući... Darko Lazić

- On zvanično ima rešenje Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje do 5. januara 2019. godine. To uključuje i taj produžetak od 15 dana koji mu je odobren, a u ovako nekim dogovorima i u najavi trebalo bi da nastavak rehabilitacije obavlja po svojstvu privatnog plaćanja - tvrdi doktor koji je objasnio zbog čega je Laziću desno stopalo i dalje u zavojima.

- To je zavoj kojim se previja rana koju ima na prednjoj strani desnog stopala. Uradili smo bris, tretiramo određenim antibiotikom... Kada bude zacelila tada ćemo da previjamo. Pokušali smo sa kineziterpijom dva puta dnevno, sada u jednom terminu sa dužim trajanjima i pauzama u seriji i vežbi. Modifikovana je i elektroterapija u skladu sa njegovim stanjem i napretkom - zaključuje lekar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading