Životna ispovest Svetlane Ražnatović o karijeri: Ovo je tajna o mojim najvećim hitovima!

Autor:

Zabava

03.01.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u razgovoru za Srpski telegraf otkriva da silno želi da u narednim mesecima skupi pesme za novi album

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Svetlana Ceca Ražnatović...

Folk diva se prisetila i na koji način je dolazila do hitova pre mnogo godina, ali i kada je prvi put osetila tremu

"Idi dok si mlad" sam zavolela na prvo slušanje

Ceca ne krije da je do mnogih pesama došla spletom neverovatnih okolnosti. Ipak, ističe da je uvek znala da izabere hit i da apsolutno nikada nije pogrešila.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ceca...

- Poznato je da je Vesna Zmijanac trebalo da snimi pesmu "Idi dok si mlad". Međutim, njoj se nije svideo tekst, a dopala joj se melodija. Baš u to vreme smo moja sestra Lidija i ja otišle da preslušamo nove pesme kod Marine Tucaković. Ona nije tada otpevala tu pesmu i ja sam je odmah na prvo slušanje prihvatila. Samo sam rekla: "To je to!"

Pesmu "Neću dugo" sam posvetila mojoj deci, a "Vazduh koji dišem" je prvo snimila misica Slavica Tripunović

"Kukavicu" niko nije hteo

Isto je tako bilo i za "Kukavicu". Više pevačica je odbilo tu pesmu. I Vesna Zmijanac, Dragana Mirković i Mira Škorić. Tada mi je falila samo jedna pesma za Ktitor folk ligu, a Futa je, odmah kada sam ušla u njihov dom, počeo da mi svira akorde. Marina je tada bila u kuhinji i drala se: "Rekla sam ti da više nikome ne sviraš tu pesmu!" Ja samo samo rekla: "To je za mene, snimam ovo sutra".

RepublikaFoto: instagram.com/craznatovic_official
Svetlana...

"Neću dugo" ima posebno značenje

Pesmu "Neću dugo" sam posvetila mojoj deci, ima posebno značenje za mene, a numeru "Vazduh koji dišem" je prvo snimila misica Slavica Tripunović Dajana. Kupila sam slučajno njenu kasetu i, kada sam čula tu pesmu, odmah sam rekla Marini i Futi da želim da je obradim. Oni su me ubeđivali da će mi napraviti neku drugu pesmu, a ja sam insistirala na ovoj. Znam da je mnogo pevača odbijalo pesme koje su postale hit, ali meni se nikada nije desilo da odbijem numeru, a da ona kasnije postane hit.

Svetlana otkriva da li će ove godine obradovati fanove novim albumom i sa kojim kompozitorima će sarađivati u narednom periodu.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Ceca Ražnatović...

- Volela bih da ove godine imam priliku da sklopim album, a da to ne bude stresno. Ako budem našla dobre pesme, izdaću album. Ako ipak ne bude bilo dobrih numera, tražiću ih. Rokovi me ne uslovljavaju niti jurim za njima. Ukoliko sklopim album, moguće je da će biti i koncerta. Album uslovljava koncert jer sam navikla svoju publiku da upravo na taj način napravim veliku balkansku premijeru pesama. Još uvek preslušavamo pesme, pa možda i skupimo prave numere za album. Sa njom sve odlučujem kada sklapam album. I Damir Handanović je rekao da ima nekoliko novih pesama za mene, a tu su i neki strani autori. Ipak, ostaje da vidimo da li ću sklopiti album - rekla je Svetlana i osvrnula se na svoje najbliže saradnike.

RepublikaFoto: instagram.com/marina.tucakovic
Marina Tucaković...

Ceca je ispričala kako je upoznala Marinu Tucaković i počela saradnju sa najvećom hitmejkerkom.

- Kada sam od Mire Škorić dobila broj telefona Marine Tucaković, zvala sam je nekoliko dana jer tada nije bilo mobilnih telefona. Javila se, ja sam krenula da objašnjavam ko sam, a ona me prekinula i rekla: - Tebe, maco, čekam ceo život. Dolazi odmah kod mene. Hvala bogu da je Marina Tucaković mnogo bolje. Ona je bila uz mene u najtežim trenucima. Ja sam u njenu kuću došla kad sam imala 20 godina, a ona me je prihvatila kao svoje dete.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading