Javno iskritikovao ćerke: Žika Šarenica prvi put progovorio o privatnom životu!

Autor: Blic.rs

Zabava

02.01.2019

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj i autor "Žikine šarenice" Živorad Nikolić poznat je kao neko ko je veoma posvećen poslu, a u javnosti nikada nije pričao o svom privatnom životu.

RepublikaFoto: Promo foto
Odlučio da javno prozove ćerke da mu ispune želju... Žika Nikolić

Žika je prvi put progovorio o svojoj porodici preciznije o ćerkama, od kojih u Novoj godini ima određena očekivanja, a sve je počelo od pitanja novinarke šta će to uraditi u 2019-oj:

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Žikina Šarenica - Zvanični kanal
Želi da postane deda... Šarenica

- Tako malo stvari ima koje ja nisam uradio u životu. Ali postoji nešto drugo što bih ja želeo u Novoj godini, pošto ja imam dve ćerke, voleo bih da postanem deda konačno. Vreme mi je. Ali nešto su lenje one. Jedna se udala, pa nešto čeka, a druga čeka i da se uda. Nekako ne uspevam da ih ubedim da je to veoma važan posao. Veoma je važno na vreme obaviti taj posao. Bojim se da ne shvate kasno da nisu obavile jedan važan deo života. Ja sam rano postao otac, u 22-oj godini i mislim da je to moj najveći uspeh. A one su već između 30-e i 40-e godine i ako su se provodile, vreme je da završe s tim i da se uozbilje - istakao je Žika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading