Baš su u lošim odnosima! Darko progovorio: Dok sam ja bio u komi, Ana se bavila tim stvarima!

Autor: Informer

Zabava

02.01.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Darka Lazića i Ane Sević sve do sada je bio enigma i pevačica je sve ubedila da njih dvoje sasvim korektno komuniciraju, kao i da se dobro slaže sa njegovim roditeljima. Međutim, Lazić je sada progovorio i otkrio "tamnu stranu" njihovog odnosa, ali i šokantnu činjenicu.

Foto: instagram.com/darkolazicofficial, anasevicofficial
Razočaran... Ana Sević i Darko Lazić

Darko je prokomentariosao činjenicu da dok je on bio u komi da je Sevićeva poslala njegovim roditeljima opomenu pred utuženje jer, kako je navela, oni su ružno govorili o njoj:

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Brani svoje roditelje... Darkovi mama i tata- Branka i Milan

- Jako je ružno što je Ana htela da tuži moje roditelje, odnosno poslala im je opomenu pred tužbu zbog toga što su kao u javnosti loše pričali o njoj. Znam da moji roditelji nikada nisu pljunuli Anu. Prosto, nisu takvi. Je l' to znači da je trebalo i ja nju da tužim što je u novinama izlazilo kako ona pljuje moje roditelje?! To je glupo. Dok sam bio u bolnici, ona se bavila tim stvarima. Ja znam svoje roditelje, i da su nešto loše rekli, ja bih im prvi zamerio, ali znam da nisu- istakao je Lazić. 

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ
Ne komuniciraju... Ana i Darko sa ćerkom Lorenom

On je otkrio i koliko puta ga je Ana posetila u bolnici, ali i kakav je zasita njihov odnos:

- Dok sam bio u bolnici, zvala je i bila jednom u poseti. Ovako se čujemo samo oko Lorene, tačnije pozovem njen broj i ona mi da ćerku - istakao je Lazić.

O opomeni pred utuženje koju je Ana poslala Darkovim roditeljima, prvi je progovorio njen pravni zastupnik još u novembru:

- Tačno je da će Ana tužiti Darkove roditelje. Kao punomoćnik gospođe Ane Sević, ponoviću ono što smo poslali pre nekoliko dana svim redakcijama. Svi koji ubuduće budu objavljivali netačne i neproverene informacije o našoj klientkinji biće suočeni sa odgovarajućim sudskim postupcima i snositi odgovarajuće posledice shodno istim. Tako je i u ovom slučaju. Svako će snositi pravne posledice za rušenje ugleda, iznošenje netačnih i izmišljenih informacija, kao i govor mržnje protiv Ane Sević - kazao je tada pevačicin advokat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

03.01.2019 08:31

A sta je sa polisom osiguranja?