Aca Lukas osuo paljbu po hejterima: Ne mogu mi ništa, postao sam svetski popularan!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

01.01.2019

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas je u noć između 31. decembra i 1.januara održao uspešan nastup u krcatoj "Štark Areni" zajedno sa Jalom Bratom i Bubom Korelije.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aca Lukas...

Poznati pevač podelio je sa nama utiske sa koncerta.

Osim toga, Aca se osvrnuo na nedavne optužbe i priče da je ukrao pesmu od jedne grupe iz Južne Koreje, što je Lukas odlučno demantovao i za naš sajt.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Aca...

-  Imao sam nekih poteškoća i neki hejt žešći. Neko hoće da nas saplete. Ne može da shvati da ti neki ne mogu da shvate da mene ne može niko da saplete. Ja mogu sam da se sapletem, ali kada se sam sapletem, ja se i odpletem. Ko god pokuša, to je nemoguće. Botovi su radili svoj posao, pa su se uključili neki Korejanci, neka grupa koja je jako popularna koji kažu da sam ja ukrao pesmu, a ja ukrao pesmu od Grka. Onda je priložio ugovor, a onda kažu da su Grci ukrali, tako da su mi na Instagramu nabacili neke Korejce koji me non-stop maltretiraju... - rekao je Lukas i osuo paljbu po hejterima:

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Lukas...

- I opet mi ne mogu ništa. Pišu iz Amerike, Koreje i iz pi*ke materine. Postao sam i svetski popularan. Jeste da sam u negativnom kontekstu, ali mogu da me poljube u znaš već gde. Pogotovo ovi iz Amerike - rekao je on.

Aca je otkrio ko su njegovi najveći neprijatelji.

- Znaš ko su mi najveći neprijatelji? Oni koji mi pokazuju najviše obožavanje. Tako me grle, ljube, vole, hoće da umru za mnom, a voleli bi da me nema. Ali... teško - rekao je Lukas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MiaNO

06.01.2019 20:26

Malo sutra mu ne mogu ništa, s razlogom mu je pesma ukinuta, ima sreće što se samo na tome završilo.