(FOTO) Ovako izgledaju Darko Lazić i njegova verenica u krevetu nakon Nove godine!

Autor:

Zabava

01.01.2019

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nesreću 23. oktobra, te je prvo bio smešten u KBC Zemun, a sada se oporavlja u banji "Selters", gde je i proslavio Novu godinu!

RepublikaFoto: Dragana Janković/telegraf.rs
Darko Lazić

Ipak, porodica Lazić i devojka Marina trude se da mu ulepšaju dane u banji, a koliko mu to prija, jasno je po fotografijama na kojima ima širok osmeh.

Darko je u apartmanu proslavio Novu godinu, a mnogima je posebnu pažnju privuklo to što se sredio za doček 2019. godine. Sinoć su sa njim bili prijatelji i porodica.

- Srećna Nova godina, želimo vam puno zdravlja, sreće, ljubavi u 2019. godini! Ljubimo vas i volimo - napisao je Darko na društvenim mrežama.

Foto: printscreen/instagram.com/new_me911
Darko Lazić i Marina Gagić

Posle proslave novogodišnje noći, Darko je na Instagram stori objavio i video iz kreveta na kojem peva, a Marina je pokušala da mu začepi usta kako ne bi otkrio da gledaju crtani film "Frozen". 

Podsetimo, Darko je odlučio da se potpuno promeni, a da je novi čovek otkrio je i fanovima budući da je otvorio novi Instagram nalog. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mila

02.01.2019 10:04

Želim svima puno zdravlja u Novoj 2019. godini!