Ceca ekskluzivno za Srpski telegraf: Ne može čovek da ostane imun na laži da Arkan nije bio hrabar

Autor:

Zabava

31.12.2018

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća balkanska muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u razgovoru za Srpski telegraf otkriva do sada nepoznate detalje bračnog života sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i perioda koji je usledio nakon njegovog ubistva, koje se dogodilo pre skoro 19 godina u holu beogradskog hotela "Interkontinental".

Željko Ražnatović Arkan

Balkanska zvezda prvu put za novu 2019. godinu progovorila o ljubavnom životu sa komandantom Srpske dobrovoljačke garde.

Pevačica uverava da joj jako teško pada kada u javnosti isplivaju priče da njen pokojni suprug nije bio hrabar kao što ga ona pamti.

- Ne može čovek da ostane imun na laži. Jednostavno, ako je Željko umro, nisu poumirali svi koji ga poznaju. Postoje ljudi koji su egzibicionisti, koji su psihički bolesni, kojima treba minut slave po bilo koju cenu. Ja sam toga svesna jer egzistiram u javnom životu 30 godina. Ne mogu ja s tim psihopatama, egzibicionistima, ljudima koji su bez karaktera da se svađam i prepucavam preko medija. Oni su zaboravili da sam ja, bogu hvala, živa i zdrava i da sve znam i ko je kako dolazio kod Željka i ko je kako s njim razgovarao. Sve je dijametralno suprotno pričama koje se pojavljuju. Za mene su te priče najobičniji vic ili humoristička dela. Veljko i ja se smejemo njima. Naravno da me je Veljko pitao za mnogo stvari jer čuje svašta. Ja mu objasnim jer ni on ni Anastasija nisu imali priliku da odrastaju uz oca.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Ostatak Cecine šokantne ispovesti pročitajte u novogodišnjem trobroju Srpskog telegrafa

Foto: Srpski telegraf

Još fotografija iz privatnog albuma samo u novogodišnjem izdanju Srpskog telegrafa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading