Šokantna ispovest: Evo šta Ceca kaže o pričama da je Arkan ratni profiter

Autor:

Zabava

31.12.2018

06:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća balkanska muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u razgovoru za Srpski telegraf otkriva do sada nepoznate detalje bračnog života sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i perioda koji je usledio nakon njegovog ubistva, koje se dogodilo pre skoro 19 godina u holu beogradskog hotela "Interkontinental".

Željko Ražnatović Arkan

Balkanska zvezda prvu put za novu 2019. godinu progovorila o ljubavnom životu sa komandantom Srpske dobrovoljačke garde.

Svetlana Ražnatović konstatuje da su joj nakon raspada Jugoslavije najteže padale priče da je njen suprug Željko pljačkao kuće i profitirao od rata.

- Priče o ratnom profiterstvu mnogo bole. Svaka nepravda me boli. Željko je mrtav i ne čuje šta se priča o njemu, a ja sam živa i sve to preživljavam. Istim intenzitetom preživljavam te priče 19 godina. Zar čovek koji je imao sređenu egzistenciju, sređen život da ide da pljačka? Niti su mu bili potrebni tuđi polovni frižideri, niti šporeti, mikrotalasne, nakiti i čuda... Nakit je mogao da nađe gde god je hteo! Te gluposti i nebuloze ne mogu ni da demantujem jer mi je ispod časti. To je primitivno i jadno da nemam reči. Na primer, živi svedok mi je Savo Milošević, koji je iz Bijeljine. Dovoljno mi je da svaki put kada mi Savo kaže koliko ljudi u Janji, koje je muslimansko mesto, veličaju mog pokojnog Željka, kao i cela Bijeljina. Tamo metak nije opaljen i Željko je sprečio da ne dođe do krvoprolića. Kod nas je problem što mi sve gazimo, a tuđe nam je slađe i sve tuđe veličamo. Nažalost, nadam se da će doći neka lepša vremena, pa će neko ispisati istoriju po novom, ali sa činjenicama i detaljima, a ne da mi pojedinačno demantujemo ljude koji nisu među nama i da ih branimo od kleveta.

Ostatak Cecine šokantne ispovesti pročitajte u novogodišnjem trobroju Srpskog telegrafa

Foto: Srpski telegraf

Još fotografija iz privatnog albuma samo u novogodišnjem izdanju Srpskog telegrafa

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Željko i Ceca sa decom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading