Hoću spokoj: Jelena Karleuša otkrila šta priželjkuje u novoj 2019!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop diva Jelena Karleuša (40) za Srpski telegraf tvrdi da je godina koju ispraća za nju bila godina pomirenja, a ističe da bi najviše volela da 2019. doživi spokoj. S druge strane, kada sumira utiske koji se tiču njene profesionalne karijere, ne može ni na šta da se požali jer je većinu stvari koje je zacrtala da će uraditi u 2018. uspela da ostvari.

Foto: Srpski telegraf
Jelena Karleuša...

- Ispada da je 2018. godina za mene bila godina pomirenja. Ko bi rekao? Nisam navikla na ovakve čudne godine. Čim hoće da se mire sa mnom ili sam postala previše opasna, ili previše bogata, ili sam bila previše blaga. Reši ću taj problem u 2019. Neće više biti te romantike.

* Šta želiš sebi na privatnom, a šta na poslovnom planu u 2019?

- Privatno samo da čitava godina prođe sa što manje stresa, šokova i kidanja nerava, kojih imam jako malo. Samo da svi budu živi i da mrdaju. Ne mogu da živim više u strahu od sutra i u brigama. Mnogo sam opterećena i volela bih da mi nova godina donese malo spokoja. Na poslovnom planu nema šta da želim, spremna sam da zgazim sve, kao i svih ovih godina. Ili tako ili se ne igram. Na samom dočeku želim da svi igraju kao pomahnitali i da šeruju nastup na Instastoriju, uz konstataciju da sam pokidala. Ovo kažem zato što sam toliko uložila u oba nastupa, u "Metropol" i "Kasinu", da je bilo pametnije nova kola da sam kupila.

* Zbog čega bi Deda Mraz trebalo baš Jeleni Karleuši da donese poklon?

- Jer ću u protivnom da mu namestim masovne demonstracije i odleteće sa sve irvasima i sankama u tri lepe. Svakako je postao dosadan. A i pojedem sve iz tanjira, redovno perem zube i dajem u humanitarne svrhe.

 

 

* Kome je Karleuša digla prosek u 2018?

- Svašta ja dižem. I pritisak, i prosek, i rejting, i sve što se dići može. Svima. Izgleda da sam najbolja u podizanju.

* Ko je najveći pevački promašaj u godini za nama?

- U Srbiji uglavnom pevaju diletanti, ali je dobra stvar što brzo i nestanu. Ko traje, taj vredi. Ovi drugi su svakako kolateralna šteta nas ozbiljnih igrača.

Foto: Srpski telegraf
Veliki šoumen na sceni...

 Jelena: U današnje vreme, kada sve puca, a najviše institucija braka i porodice, Duško i ja smo čudo

* Proteklu godinu obeležili su mnogi koncerti u Areni. Čiji spektakl je bio najbolji, a ko se izblamirao?

- Bila sam na Marijinom koncertu, a ove druge nisam analizirala. Malo po portalima šta sam videla, shvatila sam da kod nas i Kurta i Murta pune tu arenu. Iskreno, većina se blamirala. I pevački i produkciono. Čast izuzecima.

* Performansi koje izvodiš na nivou su nastupa svetskih zvezda. S kim bi volela da uradiš duet kada su svetske zvezde u pitanju?

- Kardi B mi je kul.

* Da li je istina da si jelku platila 5.000 evra i da si unajmila aranžere da je okite?

- Ma koliko da sam platila, mnogo više sam dala u humanitarne svrhe, tako da mi je savest sirote male razmažene bogatašice sasvim mirna. Dajem sve svima, svela sam se na pomaganje. Mogu bar za je*enu jelku da dam onoliko koliko hoću, a da ne moram ja mrtva umorna i to da radim. Prokleta jelka je visoka četiri metra, dala bih i mnogo više love svakom ko se prihvati tog posla umesto mene.

Ne mogu da živim više u strahu od sutra i u brigama. Mnogo sam opterećena, ali na poslovnom planu, tvrdi pop diva

Foto: Srpski telegraf
Mala od skandala...

* Da li ti se dopada jelka Dragane Mirković?

- Nisam je videla, ali i na neviđeno mogu da kažem da je moja lepša od najlepše i tačka.

* Ove godine ste Duško i ti proslavili 10 godina ljubavi, da li vam je teško da u ovim vremenima sačuvate ljubav i kako oplemenjujete seksualni život?

- Deset godina braka. U današnje vreme, kada sve puca, a najviše institucija braka i porodice, mi smo čudo. Nama i razdvojenost prija, ne gušimo se, slobodno dišemo. To je takođe nešto što ubija veze i brakove. Pritisak svakodnevice. Naš brak je interesantan, drugačiji od stereotipa i zato opstaje.

* Da li planiraš da uđeš u političke vode s obzirom na to da se sve češće politički oglašavaš, a da se o tvojim stavovima na Tviteru polemiše i u Skupštini?

- Nisu me valjda komentarisali i tamo? Pa moraću onda da se aktiviram više, da imaju o nečemu pametnom tamo da polemišu. Moja želja svima u Skupštini u novoj godini jeste da se ja nikada ne zainteresujem previše za politiku. Svi bi završili u izgnanstvu.

Foto: Srpski telegraf
Uvek bez dlake na jeziku...

* Koju državnu funkciju bi najbolje obavljala?

- Premijer, pa predsednik. Tim redom uz prigodnu koreografiju.

* Nekoliko puta si izrazila želju da bi volela da kupiš "Grand". Da li je to jedna od ambicija za sledeću godinu?

- Tehnički je moguće da jednog dana imam svoju produkcijsku kuću. Svakako se ne bi zvala "Grand". Imam drugačije vizije. Ali za sada se bavim samo sopstvenom karijerom.

* Prošle godine pazarili ste kuću od Piksija za 2,5 miliona evra. Da li je cena opravdala udobnost i kada će preseljenje?

- Nemam pojma koliko je Duško to platio. Neki milioni jesu. Mene samo zanima koliko će tu biti prostora za moj garderober. To mi je jedina briga. Selimo se za mesec dana, dok se sve ne adaptira. Mislim da su se svi u Srbiji mnogo više obradovali novoj kući nego ja. Mrzim seljakanja i premeštanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mila

02.01.2019 10:08

JK kvari spokoj drugima a i sebi.