Niko joj ništa nije nudio? Mili otkrio da li je zvao Maju da peva "Marihuanu"!

Autor:

Zabava

29.12.2018

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pisanja medija da je pre Jelene Karleuše, saradnju na pesmi "Marihuana" autor Aleksandar Milić Mili nudio Maji Berović, poznati kantautor je odlučio da pojasni.

RepublikaFoto: Promo
Nije nudio Maji saradnju... Mili

Mili se oglasio ovim povodom i otkrio šta se tačno dogodilo i zbog čega je Maja pomislili da je ova numera bila namenjena njoj:

RepublikaFoto: instagram.com/mayaberovicofficial
Ti lutaš bebo... Maja Berović

- S obzirom na to da sam juče pročitao na nekom portalu da je Maja Berović odbila saradnju sa mnom i gostovanje na pesmi "Marihuana", osećam se prozvanim da objasnim tačno tu situaciju.

Pre otprilike godinu dana su me zvali i pitali da li bih ja hteo da napravim neku pesmu za nju i ja sam odgovorio da nema šanse. Prvo zato što sam bio okupiran svojim poslom, a drugo što me ne interesuje taj projekat za koji smatram da je dobar takav kakav je. Bio sam na turneji u Australiji kada sam odlučio da pesma "Marihuana" bude prva koju ću izdati u ovom serijalu, i iz čiste pristojnosti sam poslao pesmu Maji da ne bi pomislila da će ta pesma biti neki "dislike" na nju s obzirom na to da je ona koristila taj termin "bebo". Ako je ona ili bilo ko drugi pomislio da bih ja ponudio njoj gostovanje na ovakvoj pesmi onda je taj neko totalno muzički nepismen. Ova numera je zahtevala izvođaca sa puno licnog integriteta i stava i za to je Jelena Karleuša  bila savrsen izbor, s obzirom na masu poruka koje ova pesma šalje. Inače, za svako gostovanje na "Miligramu" ja pravim puno demo snimaka sa poznatim i nepoznatim izvođacima da bi moja publika dobila jedinstven i originalan sadržaj. To stvarno ne bi trebalo da se interpretira na ružan način - istakao je Mili.
RepublikaFoto: Dušan Petrović
Samo je njoj ponuđena pesma... Karleuša

Podsećanja radi, pesma "Marihuana" pobija sve rekorde slušanosti s obzirom na to da je za četiri dana imala skoro tri miliona pregleda na jujtubu, kao i da je prva na trentnigu ove muzičke stranice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading