Kraj ljubavi: Emina raskinula sa turskim milionerom!

Autor: Blic.rs

Zabava

29.12.2018

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović okončala je vezu sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom koju je započela pre samo nekoliko meseci.

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina, sadettinsaran
Kraj romanse... Emina i Sadetin

Veza o kojoj su brujali srpski i turski mediji, po svemu sudeći je okončana. Naime, prve spekulacije o raskidu Emine i Sadetina započele su kada su jedno drugom prestali da lajkuju fotografije, što je slučaj poslednjih desetak dana, a potom je usledilo nešto što je ovo i potvrdilo.

RepublikaFoto: instagram.com/mustafasandal24
Možda se pomiri s Mustafom...

Definitivna potvrda o raskidu stigla je kada se Emina nije pojavila na gala žurki koju je njen sada već bivši dečko organizovao.

Jahovićeva je tek nedavno priznala da je u vezi sa Sadetinom, a u poslednjem intervjuu govorila je i da joj njegov novac nije bitan.

Podsećanja radi, Emina se u februarau razvela od Mustafe Sandala, a letos se saznalo za njenu vezu sa Sadetinom kada je on objavio njihovu zajedničku fotografiju. Emina je poslednjih nekoliko dana boravila u Milanu sa Mustafom, svojim bratom Mirsadom Turdžanom, kao i sa svojim sinovima Jamanom i Javuzom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading