Severina pukla za Novu godinu!

Autor:

Zabava

28.12.2018

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Kojić je u depresiji jer nije uspela da dogovori angažman za doček Nove godine.

RepublikaFoto: youtube.com
Severina Kojić

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, pevačica je tražila za novogodišnji nastup od vlasnika jednog kluba vrtoglavih 40.000 evra, a on joj je rekao da za nju može da izdvoji "samo" 20.000, što ona nije prihvatila. Nakon što je shvatila da nigde neće nastupiti u najluđoj noći, Seve je odlučila da otputuje na Maldive i pokuša da preboli poslovni neuspeh.

Severina pobegla od poslovnih problema na daleke Maldive

- Severina obožava novogodišnje nastupe jer tada zaradi mnogo više nego inače. Međutim, za doček naredne godine ona nije uspela da ugovori tezgu. Samouvereno je tražila 40.000 evra od vlasnika jednog kluba, a on joj je odmah rekao da je to mnogo. Iako je mislila da će joj ponuditi 10.000 više, on joj je rekao da za nju može da izdvoji "samo" 20.000 evra - počinje priču dobro obavešten izvor i konstatuje da je pevačica potom pala u depresiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My sun,moj san,moj sin...☀️❤️

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Dec 26, 2018 at 11:02pm PST

 

- Seve je ostala u šoku! Nije mogla da veruje da posle više od dve decenije neće pevati za Novu godinu. Dva dana nije izlazila iz kuće i nadala se da će uslediti novi poziv za angažman, ali to se nije dogodilo. Shvatila je da će za doček definitivno ostati bez dobrog honorara, koji je prethodnih godina bio gotovo zagarantovan - uverava izvor i konstatuje da su prijatelji i saradnici savetovali Severinu da otputuje negde, što je ona na kraju i učinila.

- Severina je shvatila da mora da se trgne. Požalila se prijateljima i menadžeru da se plaši za karijeru, a oni su joj rekli da je u pitanju prolazna kriza. Seve je potom na njihov nagovor odlučila da otputuje na Maldive i ostavi probleme iz sebe - zaključio je izvor.

Pozvali smo pevačicinog menadžera Tomislava Petrovića kako bi nam prokomentarisao ove navode, a on je rekao da Kojićeva nije u depresiji.

- Severina je ove godine odlučila da će božićne i novogodišnje praznike provesti na Maldivima, pa sigurno zbog toga nije u depresiji. Između novogodišnjih nastupa i Maldiva, ja bih uvek odabrao drugo, a sigurno je i ona to učinila. Osim toga, Severina otkad radi sa mnom nikada ni od koga nije tražila određeni honorar za nastup jer se ona time ne bavi - zaključio je Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading