Ana Nikolić bukvalno neprepoznatljiva: Tenkana!

Autor:

Zabava

29.12.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić pala je u depresiju zbog razvoda sa suprugom Stefanom Đurićem Rastom, zbog čega se ugojila do neprepoznatljivosti.

Foto: Rajko Ristić
Ana Nikolić

Fotografi nedeljnika Svet nedavno su uslikali pop pevačicu koju su jedva prepoznali usled viška kilograma, koji su narušili njen izgled.

Kako reper već mesec dana neće da potpiše papire za sporazumnu rastavu braka, ona svaki dan živi u agoniji, što utiče na njeno zdravstveno stanje.

Rasta je povukao pesme koje joj je uradio, a sada ne može ni da nađe saradnike

- Ana je u teškoj depresiji već mesecima, ako ne i poslednjih godinu dana. Ništa joj ne ide od ruke. Sve je krenulo naopako, od braka do karijere. Ana nekontrolisano jede, a pored toga ima hormonski poremećaj i njen organizam je prepun vode. Sa druge strane, nju ubijaju godine, nedavno je napunila 40 i sama je u Instagram lajvu priznala da se oseća jako loše. Kada se sve skupi, ona stvarno ima mnogo razloga da bude u depresiji. Poslednjih mesec dana njeno stanje je alarmantno, naduvena je do neprepoznatljivosti i oni koji sa njom provode svaki dan kažu da plače svaki put kada stane na vagu i pogleda se u ogledalo. Deluje kao da ju je krah braka uništio, jer je, nakon što ju je Rasta ostavio, izgubila želju da se bori i trenira - kaže izvor blizak pevačici koji dalje navodi da je ona pokušala da se reši kilograma, ali na pogrešan način:

- Ana je prvo po preporuci nutricioniste korigovala ishranu, ali kako joj to nije pošlo za rukom, rešila je da ode na laserski tretman koji trajno uklanja masne naslage i smanjuje obim struka i butina već pri prvom tretmanu. Veoma joj je teško jer joj je samopouzdanje poljuljano otkako se ugojila, pa lako pada u depresiju. Ana je najavljivala novi album, ali i tu je blokirana. Rasta je povukao pesme koje joj je uradio, a sada ne može ni da nađe saradnike jer se publika navikla na pravac muzike koji joj je reper radio. Osim što ne zna šta će sa poslom, Ana je ostala šokirana kada je i njen brat Marko ostao bez angažmana sa Rastom. Inače, njegovim nepotpisivanjem sporazumnog razvoda Ana još uvek ne može da se osloni na alimentaciju od 2.000 evra, koliko će dobijati kada budu razvedeni - završava dobro obavešten izvor Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Daca

29.12.2018 09:38

Zena ima problema, kad se sve sredi, izgledace ona k'o i pre.... Sta ima lose u tome..

Odgovori 27 13