Miligram u Zemunu za doček!

Autor: D. L.

Zabava

28.12.2018

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veći deo pevača sa domaće estrade nastupiće u najluđoj noći u Beogradu, a doček nove 2019. godine grupa Miligram organizovaće na velikom trgu u Zemunu.

RepublikaFoto: youtube.com/MILIGRAM
Miligram

Naime, svi koji se budu opredelili da na ovom mestu proslave Novu godinu, pored muzičkog spektakla, uživaće i u organizovanom vatrometu i kuvanom vinu.

 Mili: Sviraćemo apsolutno sve, od našeg repertoara do Bon Džovija

- Pola Miligrama je iz Zemuna i jedva čekam da nastupimo na tamošenjem trgu. Obećavamo totalnu ludnicu i siguran sam da ćemo napraviti najbolju žurku na Balkanu. Sviraćemo apsolutno sve, od našeg repertoara do Bon Džovija, tako da svi koji sa nama odluče da proslave doček nove godine sigurno se neće pokajati. Biće tu i raznih mikseva popularnih pesama na naš način - rekao je Mili za Srpski telegraf. Inače, na ovom mestu se svake godine tradicionalno organizuje novogodišnji koncert na otvorenom, na kom se okupi veliki broj Beograđana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading