Emina tvrdi: Sadetinov novac me ne zanima!

Autor: Story

Zabava

28.12.2018

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Emina Jahović u ovoj godini prošla je kroz brojne promene i nakon razvoda od supruga Mustafe Sandala, ubrzo je uplovila u vezu sa biznismenom Sadetinom Saranom. Iako je potvrdila da je u vezi sa Saranom, Emina je tek sada progovorila o njihovom odnosu:

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina, sadettinsaran
Nije je lako osvojio... Sadetin Saran

- Iskreno, ja ne razmišljam mnogo o tim stvarima (prim.aut. da li je teško posle razvoda ući u novu vezu). Imam dva zlatna sina, divnog oca svoje dece i predivnu porodicu koja me podržava, pa novi muškarac može u mom životu da bude samo da bi ga učinio još lepšim. Dok je tako, biće sa mnom, kada prestane da bude, ta veza me više neće zanimati. Materijalni momenat mi nije važan, kako se pisalo, jer imam dovoljno. Ranije sam bila mnogo više tolerantnija, a danas znam da više nemam pravo da tugujem zbog muškarca jer sam majka dvoje dece - iznela je svoje mišljenje Emina, dodajući da njeni sinovi, 10-godišnji Jaman i 7-godišnji Javuz, znaju koliko joj je bilo teško tokom razvoda, ali i da nisu upoznati sa deteljima njene nove veze.

RepublikaFoto: instagram.com/eminajahovic
Razveli se u miru... Emina i Mustafa

- Otvorena sam u odnosu sa svojim sinovima, naročito sa Jamanom koji je vrlo zrelo dete i potpuno me razume. Javuz zahteva malo drugačiji pristup jer je još velika beba. Nisam krila od njih da sam tužna kada sam se razvodila, mnogo puta smo i plakali zajedno, međutim, moja nova veza nije tema kojom bi oni trebalo da budu opterećeni. Previše je rano da bi bilo šta znali o tome - dodala je Jahovićeva, a potom otkrila da li je 54-godišnjem milioneru bilo lako da je osvoji.

Foto: instagram.com/yaemina
Sa decom ima iskren odnos... Jahovićeva

- Mene je vrlo teško osvojiti. Imala sam malo veza u životu i sa mnom može da bude samo muškarac koji me voli i poštuje - izričita je lepa pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading