Ovo je Slobina devojka Sofija: Radanović zaboravio i Kiju i Lunu!

Autor:

Zabava

28.12.2018

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović izgleda je zaboravio i bivšu suprugu Kristinu Kiju Kockar, ali i ljubavnicu Lunu Đogani i sada uživa u sasvim novoj vezi sa manekenkom Sofijom Gačić.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Ima novu devojku... Sloba Radanović

Sofija i Sloba uslikani su ispred njegove zgrade u jutarnjim časovima dok su napuštali njegov stan. Iako se jasno videlo da su se oboje nedavno probudili, njih dvoje su ipak pokušavali da održe privid da se među njima ništa ne dešava pa se nisu ljubili na ulici. Sofija koja je bila bez šminke, nosila je naočare uprkos tome što je padala kiša, dok je Sloba bio vidno neispavan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love this time of the year ?❄️?

A post shared by Sofija Gačić (@sofiagaccic) on Nov 21, 2018 at 5:56am PST

On je Sofiji pridržao kišobran, a potom i otvorio vrata svog automobila. Njih dvoje su pre toga zajedno čitali poruku koja je pevaču stigla, a sve je ukazivalo na to da su u emotivnoj vezi, budući da se manekenka nekoliko puta naslonila na pevačevo rame.

Ova scena definitivno ukazuje na to da su za Slobu prošlost i Kija i Luna, te da je Sofija njegova nova devojka. Međutim, uznemireni Radanović je medijima sve demantovao:

RepublikaFoto: e-stock agency, instagram.com/sofiagaccic
On tvrdi da mu je drugarica... Sofija i Sloba

- Do kada planirate da me pratite gde i sa kim idem i šta radim?! Zbog vas ću na kraju doživotno ostati sam jer nijedna neće smeti da bude sa mnom da ne bi završila u medijima. Devojka sa kojom ste me uslikali je moja super drugarica. Ja sam uvek pažljiv prema ženama, što se očigledno nekad drugačije protumači. Sofija je veoma atraktivna devojka, ali mi smo samo drugari - rekao nam je pevač kroz smeh, a na pitanje šta to s njom tako često radi u iznajmljenom stanu, pokušao je da izbegne odgovor:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goal number 3 in 2019: Being more aware of my natural beauty. ?

A post shared by Sofija Gačić (@sofiagaccic) on Dec 15, 2018 at 4:36am PST

- Otkud znate da u tom stanu već nije bio još neko?! Ne želim nikome da se pravdam! - zaključio je Sloba, dok Sofija nije bila tako oštra pa je čak i priznala da joj prija Slobino društvo:

- Molim vas, ne želim da dajem nikakve izjave. Jedino što mogu da kažem je da je Sloba fin i pažljiv dečko- istakla je Gačićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
psihijatar

28.12.2018 20:26

E, Sofija...usrećila si se :)

Odgovori 13 0
Lazar

29.12.2018 20:22

Nema ništa od toga. Ni jedna neće totalnog lažova.

Odgovori 11 0