Džala Brat: Čola mi je idol od malena!

Autor: D. L.

Zabava

28.12.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ultrapopularni dvojac koji čine Džala Brat i Buba Koreli nastupiće u najluđoj noći u Štark areni zajedno sa folkerom Acom Lukasom, a Jasmin Fazlić je za Srpski telegraf otkrio da mu je Zdravko Čolić idol još od detinjstva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BABYBOY

A post shared by Jala Brat (@jalabrat) on Jun 10, 2018 at 3:02am PDT

Naime, reper je objasnio da je Čola zvezda na svim nivoima i da njegove pesme zna još od malih nogu.

 

Jasmin: Sa Rastom sam drugo od malih nogu i uvek smo tu jedan za drugog

- Budući da sam ja Sarajlija, Čola je ovde u doba kada su moji roditelji bili mojih godina bio idol svima. Kao dete sam skakao slušajući njegove pesme. O tom čoveku i dan-danas mislim sve najbolje. On zavređuje veliko poštovanje, a znam da ga i Buba beskrajno poštuje - rekao je Džala. On je objasnio i da je sa reperom Stefanom Đurićem Rastom drug već dugi niz godina i da se njih dvojica poznaju mnogo pre nego što su se vrtoglavom brzinom vinuli u zvezde.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zdravko Colic
Zdravko Čolić

- Buba i ja smo sa Rastom u kontaktu još pre nego što smo došli do ovog nivoa na kom smo danas. Čitavog života smo bili drugovi i podržavali se, a nikada nismo imali neke loše momente. Drugovi smo od malih nogu i uvek smo tu jedan za drugog u momentima kad bilo šta zatreba i to je jedno veliko prijateljstvo - rekao je reper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marija

28.12.2018 09:52

Leže. Zato što ne snima pesme u Čolinom stilu. Snima nerazumljive pesme koristeći kompjuter.