Mina Kostić: Bivši mi je oteo sve što sam stekla bog će mu vratiti!

Autor:

Zabava

27.12.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Kostić je na estradnoj sceni uspešno već 20 godina i za sve ovo vreme imala je mnoge uspone i padove, iz kojih je izlazila kao pobednica.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mina Kostić

Sreli smo je na snimanju jednog novogodišnjeg programa, gde smo pretresli aktuelne teme iz njenog života, ali i podsetili se vremena kada se zabavljala sa Tiosavom Sretenovićem Tikom, kada je ostala bez svega što je godinama stvarala, počev od zgrade, automobila i velikog novca. Mi smo je odmah na početku pitali da li je oprostila bivšem što ju je iskoristio:

Strašno je ono što mi se dešava privatno u zadnje vreme. Prvo mi je umro otac

 

- Prežalila sam sve, oprostila sam. Platiće on sve, polako. Dođe đavo po svoje. Ostala sam bez svega materijalnog. Sve ono što sam stekla u vreme kada sam najviše radila, zarađivala...

  • Neko drugi na tvom mestu bi verovatni poludeo, ali ti si ostala pribrana. Šta te je održalo da ne padneš?

- Vera u boga i pravdu. Najgore je kititi se tuđim perjem. Oteto je prokleto. Bog vraća onako kako svako zaslužuje. Ja ne mogu da padnem. Izdigla sam se iz toga. Ponovo sam stala na noge i nakon toga što mi je priredio. On će platiti kad-tad.

  • Nedavno si ostala i bez oca. Kako si preživela taj period?

- Strašno je ono što mi se dešava privatno u zadnje vreme. Prvo mi je umro otac i to sam jako teško podnela. Niko me nije pitao kako sam. Sve sam stoički podnela. Shvatila sam da ne treba da plačeš za nekim ko je umro, jer ćemo se jednog dana ponovo sresti.

  • Ni tvoja mama Duda nije baš najbolje. Šta se dešava sa njenim zdravljem?

- Što se mama Dude tiče, ona je u domu sada. Obilazim je dva, tri puta nedeljno. Brinem o njoj, plaćam joj sve to sama. Bog mi je svedok. O meni loše pričaju najbliži, od kojih sam najmanje očekivala, ali ja verujem u boga i pravdu. Svima koji mi rade loše i pričaju iza mojih leđa loše ja sam oprostila.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mina Kostić
  • Poznato je da si dobra sa Marinom Tucaković i da je za tebe radila sve najveće hitove. Da li si je angažovala sada kada je bolje?

- Marina zna šta meni treba. Samo treba da joj kažem šta da mi piše. Za svakoga zna šta treba da uradi. Meni je pisala sve najveće hitove, i "Moj lepi", "Stariji čovek", "Da li me vara sa tobom", "Slavija"...

  • Stiče se utisak da tvoje kolege izbegavaju da snimaju albume. Čak i najveće zvezde izdaju singlove. Šta je razlog?

- Sve to mnogo košta, pogotovo ljudi sa kojima ja radim. Svi znaju da je jedna pesma 5.000 evra. Pa onda spot. Vama u startu treba 10.000 evra za jednu pesmu. Sa ovom pesmom koju sada izdajem sa Džejom ću razvaliti.

  • Šta je bio razlog da se jedno vreme povučeš sa scene?

- Ja sam uvek bila posvećena karijeri, samo su pevali neki pevači koji ni ne treba tu da budu. Ima ih još uvek, ali ja ne pratim, niti me interesuju. Ja imam mnogo svojih pesama, ali pevam i sve što mi publika traži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading