Ajfonka i Plejboj "zečica" u lezbo-akciji!

Autor:

Zabava

12.08.2017

19:38 >> 10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tijana Maksimović, alijas Tijana Ajfon, i Plejboj "zečica" Sandra Vidović gotovo su nerazdvojne, a izgleda da je njihov odnos prisniji od pukog drugarstva. Paparaco Srpskog telegrafa uslikao je Ajfonku sa atraktivnom "zečicom" na Adi Ciganliji, gde su razmenjivale nežnosti i uživale u sunčanju, a kako saznajemo, njih dve će u paru ući u novi rijaliti "Zadruga".

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic
Gde su mlade dame, tu i ljubav vrca: Tijana Ajfon

Naime, Tijana i Sandra zajedno su došle na Adu, a čim su skinule garderobu i smestile se, Sandra je uzela ulje za sunčanje i namazala Tijanu po celom telu. Starleta je vidno uživala dok joj je Sandra mazala ulje po leđima, zadnjici i grudima, a nakon toga uzvratila je istom merom. Kad su se zaštitile od jakog sunca, uslikale su i nekoliko selfija kako bi zabeležile zajedničke trenutke na plaži i potom prošetale do vode da se rashlade. Obe su delovale opušteno i raspoloženo, a koliko nisu mislile na ljude oko sebe, govori to što su se poljubile nasred plaže. Nakon nekoliko sati odmaranja i uživanja, zajedno su otišle sa plaže.

Tijana i Sandra zainteresovale su i produkciju ružičaste televizije, koja radi na novom projektu "Zadruga", te su dobile ponudu da zajedno uđu u rijaliti.

- Pregovori su još uvek u toku, ali je već izvesno da će se obe naći na malim ekranima jer su zanimljive i kao par i kao zasebna pojava. Sandra je pančevačka Dženifer Lopez i san svakog muškarca, a Tijana je neko ko ne prestaje da intrigira javnost, tako da su obe pun pogodak - rekao je izvor blizak produkciji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading