Producent Kanje Vesta odlepio za Milijevom pesmom!

Autor:

Zabava

26.12.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova duetska pesma domaćeg benda "Miligram" u saradnji sa pevačicom Jelenom Karleušom i reperom Filipom Arsenijevićem poznatijim kao Surreal za pesmu "Marihuana" ima milion pregleda za 24 časa, a ovom saradnjom oduševljen je i menadžer svetske hip-hop zvezde Kanje Vesta Seven Aurelijus!

Foto: youtube.com/MILIGRAM
Oduševljen Aurelijus... Aleksandar Milić Mili napravio hit

Naime, svetski poznati producent koji je tri puta dobio prestižnu nagradu Gremi odmah je pohvalio ovaj neobičan spoj i na društvenim mrežama prokomentarisao koliko mu se dopada novi projekat srpskih muzičara, pa im je na društvenim mrežama uputio pohvale.

RepublikaFoto: instagram.com
Seven Aurelijus i Kanje Vest...

- Ovo je bolesno koliko je dobro - rekao je Seven, dok je član grupe Miligram Aleksandar Milić Mili sa oduševljenjem primio komentar svetski poznatog menadžera.

Foto: instagram.com
Oduševljen Aurelijus...

Aurelijus je tvorac svetskih hitova, a pisao je za repera Tu Paka, pevačicu Dženifer Lopez, Ašanti, kao i za repera Kanje Vesta. Inače, pesma "Marihuana" podigla je na noge ceo region, a društvene mreže su se usijale od objava ovog dueta.

Foto: instagram.com
Producent Kanjea Vesta čak i komentarisao hit...

- Potvrda svetskih džet-set faca ukazuju na to da se u Beogradu pravi muzika na svetskom nivou i to je veliki kompliment kako za Miligram tako i za celu zemlju - rekao je Mili za naš list.

Foto: Promo foto
Aleksandar Milić Mili

Poslednja pesma koju je Seven pustio pre nekoliko meseci je "Violent Crimes" sa Kanje Vestom i koja je za vrlo kratko vreme postigla veliki uspeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading