UŽAS! Lepa Brena trpi nesnosne bolove, lekari joj spasavaju nogu!

Autor: Mediji

Zabava

25.12.2018

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena, nakon problema sa sinusima, zbog čega joj je urađen skener glave, suočila se s novim zdravstvenim problemom.

RepublikaFoto: Republika
Lepa Brena...

Folk zvezdi je, kako saznaje jedan list, stradala hrskavica u kolenu, pa je nedavno posetila doktora, koji joj je prepisao terapiju na koju ona redovno odlazi.

Oštećeni zglobovi

 

Prema rečima izvora bliskog vlasnici „Granda“, ona je trpela nesnosne bolove, pa je potražila stručnu pomoć. Već izvesno vreme Brena posećuje jednu privatnu medicinsku ustanovu na Banovom brdu, gde o njenoj nozi brine jedan od najboljih stručnjaka u zemlji. Cena po terapiji je oko 50 evra, ali pevačica ne žali novac, samo da joj bude bolje.

- Brena već godinama ima problem s nogom. Njoj se istrošila hrskavica zbog toga što se preterano bavi fizičkom aktivnošću. To je i normalno jer je sastavni deo njenog posla da igra na koncertima i uglavnom je na visokim štiklama, što dodatno doprinosi oštećenju zglobova. Pre nego što se obratila stručnjaku za pomoć, ona je na bolnu nogu nanosila želatin, ali joj to nije pomoglo da se hrskavica obnovi. Bol je bio sve intenzivniji, pa je morala da krene na terapije. Baš se uplašila i, da ne bi stanje bilo gore, pošla je na terapije - priča naš izvor blizak Breni.

On kaže da je pevačica ozbiljno shvatila zdravstveni problem i da je promenila sve životne navike kako bi spasla nogu.

- Osim lekovima i vežbama, propadanje hrskavice zglobova može da se ublaži i boljim izborom hrane. Brena to zna i godinama se hrani zdravo i izbalansirano, što joj olakšava borbu s viškom masnoće u krvi i pomaže u obnavljanju hrskavice. Njoj su nutricionisti tačno napravili plan i režim ishrane i unosa korisnih namirnica i svakodnevno odlazi kod terapeuta koji s njom po sat vremena radi na ojačavanju zglobova - završava naš sagovornik.

 

 

Povredu dugo vuče

 

Ovim povodom oglasila se pevačica koja je potvrdila saznanja:
- Idem na terapiju. Jačam mišiće i osvežavam zglobove i koleno koje sam polomila još 1992 godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading