Neverovatno: Žena ovog folk pevača postala doktor nauka!

Autor:

Zabava

24.12.2018

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena Ace Pejovića, Biljana postala je doktor ekonoskih nauka.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Aco Pejović

Naime, njena prijateljica Vesna Milanović podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu koliko je ponosna na svoju drugaricu koja je postala doktor nauka i svim ženama na ovaj način stavila do znanja da izgovori ne postoje kada čovek ima jasan cilj pred sobom:

- Ona je naš vetar, naša uteha, katkad plima, ponekad oseka... Ona je čovek, ona je glas razuma, ona vidi i zna, ona ima recept kako biti savršen prijatelj, kako pomiriti nepomirljivo i kako zavoleti i voleti od svih odbačeno... OD DANAS ONA IMA PRAVA I DA NAM SVAKOG DANA LUPI PO VASPITNU.

Jer, dame i gospodo, predstavljam vam DOKTORA EKONOMSKIH NAUKA BILJANU PEJOVIC - napisala je Vesna uz fotografiju koju je podelila.

Da podsetimo, Aco Pejović se oženio Biljanom odmah nakon njene mature, što nju nije sprečilo da završi fakulte, rodi troje dece, magistrira i sada doktorira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading