DUŠICA GOLA ZGODNA DO BOLA!

Autor: M. MILOŠEVIĆ - A. IVANOVIĆ

Zabava

11.08.2017

12:25 >> 12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dušica Grabović ovog leta zapalila je na Crnogorsko primorje, gde poput brojnih kolega dane provodi na popularnim privatnim plažama. Paparaco Srpskog telegrafa uslikao je pevačicu koja se pred ulazak u rijaliti "Zadruga" opustila, te se rashlađivala pod tušem gotovo potpuno gola.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Dušica Grabović, izazovna

Naime, Grabovićeva je odlučila da odmorna i osvežena uđe u rijaliti-šou koji će se od septembra emitovati na TV Pink, te dane koji su joj preostali do početka provodi uživajući na moru.

Da se pevačica potpuno opustila, govore i naše fotografije na kojima je pokazala više nego što je planirala. Dušica je uživala na privatnoj plaži, gde se, uverena da je skrivena od znatiželjnih pogleda, šetala u toplesu, sunčajući grudi.

Kad joj je postalo previše vruće, otišla je pod tuš, te pokvasila bujno poprsje, spirajući slanu vodu. Međutim, pevačica je, sigurna da je niko ne posmatra, spustila i donji deo kupaćeg i ostala potpuno gola.

Nakon što se rashladila i osvežila, Dušica je obukla kupaće gaćice, te zgodno telo prošetala nazad do ležaljke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading