Ona je nešto sanjala? Katarina Živković: Mi smo u "Farmi" bili mnogo kulturniji!

Autor: Alo.rs

Zabava

23.12.2018

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Živković bila je i pobednica treće sezone rijalitija "Farma", a sada je progovorila o tome koliko se današnji rijaliti programi razlikuju od onih koji su se emitovali pre osam ili 10 godina.

RepublikaFoto: instagram.com/katarina2789
Milsi da su oni bili kulturniji... Katarina Živković

- Kada sam pristala da se takmičim u rijalitiju, to je bilo potpuno drugačije. Ovo danas nema nikakve veze sa "Farmom“ u kojoj sam ja učestvovala. Mislim da je taj rijaliti misaona imenica za ove današnje šou programe. Stvari su se događale spontano, svađe nikada nisu bile režirane, a mi smo se ponašali pristojnije i bili smo mnogo kulturniji. Nismo imali razrađene taktike - istakla je Živkovićeva.

Katarina je izjavila da je ono što joj sada smeta kada gleda aktuelne rijaliti programne nečistoća koju gledaoci mogu videti čak i putem malih ekrana:

- Iskreno, nemam mnogo vremena da gledam rijalitije, ali uveče volim da pogledam kada dođem sa nastupa. S jedne strane ih kritikujem, a s druge mi je interesantno da gledam i vidim šta rade. Zanima me ko je s kim u ljubavi, a ko s kim ratuje. Jedino mi smeta kod njih što su štrokavi i aljkavi, baš ne vode računa o higijeni - dodala je pevačica.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Ne dopada joj se što su rijaliti učesnici aljkavi... Kaća

Katarina, koja je zahvaljujući pobedi u rijalitiju "Farma" uspela sebi da zaradi stan u kom sada živi, otkrila je kakva je za nju bila ova 2018. godina, kao i kakva su joj očekivanja za sledeću:

- Ova godina mi je donela novi album "Porok“, koji je moja publika odlično prihvatila. Sve što je u vezi sa poslom bilo je veoma uspešno. Što se tiče privatnih stvari, bilo bi glupo da se žalim, i tu sve ide onako kako sam želela. Ne želim da pričam previše o tome, ali mogu da kažem da sam veoma srećna. Mislim da će naredna godina biti još bolja, tome se nadam - dodala je ona.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Radi za svaku Novu godinu...

Ovom prilikom Kaća je priznala i zbog čega radi svaku Novu godinu, kao i šta joj je to donelo:

- Uvek sam se trudila da za Božić ne radim, a za Novu godinu sam navikla da nastupam i to sam prihvatila. Dobre se pare zarade, a i volim da se družim sa publikom za doček. Ipak, pre dve godine sam odlučila da ne radim, ostala sam sa drugaricama kod kuće. Prvo sam mislila da ćemo se smoriti i da će nam biti dosadno, međutim, bilo nam je baš super, odlično smo se provele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Časlav

23.12.2018 20:59

Jesu na Farmi bili kulturniji. Kazne za nasilje se nisu opraštale.