Čast mi je što te poznajem: Pevačicu život nije mazio a sada je prijateljica otkrila sve tajne!

Autor:

Zabava

23.12.2018

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović danas je jedna od najtraženijih mladih pevačica kako kod nas, tako i van granica ove zemlje.

RepublikaFoto: instagram.com/senoritamilica
Milica Pavlović...

Ipak, njoj nije uvek u životu sve išlo lako i glatko, a to je, nakon izlaska Miličinog albuma, otkrila i njena prijateljica, inače muzičarka i profesorka pevanja Suzana Branković.

Ona je na svom instagram profilu objavila dirljivu poruku u kojoj je opisala čitav put koji je Milica morala da prođe kako bi postala zvezda.

 

 

- Moram i ovako, javno, da te ishvalim. Ljudi, ova žena je vredna divljenja. Svaka ti čast na svemu što si SAMA izgurala (naravno, uz pomoć mnogobrojnih prijatelja, koji su uvek tu za tebe). Čast mi je što te poznajem od tvoje 15. godine, kada si dva puta nedeljno prelazila više od 300 km, raspalim autobusima, po hladnoći i vrućinčini, da bi dolazila na časove pevanja.. I koliko si se sekirala i plakala kod mene posle svake Grandove emisije, čitajući zlurade komentare na svoje nastupe.. Sada svi mogu da ti "pljunu pod prozor". Najdraže mi je što si ostala PREDIVAN ČOVEK, što te ništa od toga nije promenilo i pokolebalo u ostvarivanju svojih ciljeva. Sada ŽIVI SVOJ SAN i uživaj u plodovima svog mukotrpnog rada. Još jednom, SVAKA TI ČAST na svemu, na istrajnosti i profesionalizmu. Ovakav album i ovakvi spotovi su dostojni jedne SVETSKE ZVEZDE, što ti i jesi, samo je pitanje vremena kada ćeš to i postati u bukvalnom smislu tih reči. Ljubim te puno i VELIKO BRAVO ZA SVE!!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading