Ovo je stav "Prve" o odlasku Ivana Ivanovića sa njihove televizije!

Autor: blic.rs

Zabava

22.12.2018

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Ivan Ivanović zvanično se oprostio od publike Prve televizije: "Ovo je večeras moj poslednji intervju. Hoću samo da kažem da me niko nije oterao sa Prve, svašta će ljudi da pišu ovih dana.

RepublikaFoto: youtube.com/PRVA
Ivan Ivanović

Ova odluka je moja, uglavnom iz razloga moralne prirode", rekao je između ostalog Ivanović na snimanju emisije i zahvalio se publici koja ga je pratila.

Odmah potom, našoj redakciji stiglo je saopštenje sa "Prve":

- Uvažavajući lične razloge i poštujući pravo odluke da ne bude više deo tima, menadžment Prve televizije želi da se zahvali Ivanu Ivanoviću na dosadašnjoj saradnji i poželi uspeh u daljim planovima. Prva je uvek pomerala granice u TV industriji, naročito u domenu zabavnog programa u okviru kojeg je kreiran veliki broj uspešnih emisija, među kojima je i „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Već početkom sledeće godine, Prva televizija pokreće novi šou program koji će ne samo sadržajno i produkciono obeležiti TV sezonu pred nama, već će i podići televizijske standarde u celom regionu - stoji u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading