Kolarovljeva ljubavnica podržala Pavlovićku!

Autor: D. L.

Zabava

22.12.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Pavlović napravila je u četvrtak uveče promociju svog novog albuma "Zauvek" u jednom popularnom prestoničkom hotelu, a među okupljenim zvanicama bila je bivša ljubavnica proslavljenog fudbalera Aleksandra Kolarova Kristina Mijačević.

Foto: printscreen/instagram.com/krisstina1
Kristina Mijačević podržala Milicu Pavlović

Ona se do sitnih sati veselila i đuskala uz pesme sa Pavlovićkinog novog albuma, a sve je ostavila bez daha kad se pojavila na žurki posle promocije u izazovnom izdanju.

Milica je za promociju svog albuma izabrala dugu elegantnu crnu haljinu iz Kristinine kolekcije

- Kristina je zbog brojnih obaveza koje je prekjuče imala sa zakašnjenjem došla na promociju kod Milice kako bi je podržala, ali je sve nadoknadila čim se pojavila. Ona je odmah skočila na noge i počela da đuska sa još nekoliko drugarica u čijem je društvu bila, pa se na žurki provodila do sitnih sati. Čim je čestitala Pavlovićki na novom albumu, pohvalila joj je i autfit kroz šalu, s obzirom na to da je poznato da Milica svuda nosi modele haljina iz njene kolekcije, a tako je bilo i ovoga puta - priča izvor koji se našao na licu mesta. Milica je za promociju svog albuma izabrala dugu elegantnu crnu haljinu iz Kristinine kolekcije, a nakon što je završila sa davanjem izjava za medije Milica je svoje bliske drugarice pozvala da joj se pridruže na mini-bini kako bi napravile žurku. Pavlovićka se zahvalila okupljenim prijateljima i saradnicima na podršci, a zatim zapevala, ređajući svoje hitove, ali i pesme svojih kolega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading