Definitivno je kraj: Ivanović potvrdio da odlazi sa Prve televizije!

Autor: Blic.rs

Zabava

21.12.2018

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Ivan Ivanović napušta televiziju "Prva" na kojoj je poslednjih devet godina vodio popularni šou "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

RepublikaFoto: Promo foto
Ivan Ivanović...

- Ivan definitivno odlazi sa televizije - rekao je izvor blizak voditelju koji nije znao da li će, kao što se šuška, preći na drugu televiziju ili se opredelio za neki drugi posao.

Kada je došlo do promene vlasničke stukture na televiziji "Prva" Ivan je izjavio da ukoliko ne bude mogao da vodi emisiju na isti način kao do sada da je on neće voditi.

Odluku o odasku Ivan je indirektno potvrdio na svom nalogu na tviteru objajvivši fotografiju na kojoj mu na takozvanom idiotu piše: "Odjava. Hvala ti Ivane"

- Mala poruka od kolega... U prompteru. Ili "idiotu" što bi narod rekao - napisao je Ivan.

Kolege i prijatelji odmah su počeli da mu se zahvaljuju na dosadašnjoj saradnji.

Muzičar Nikola Demonja koji dugi niz godina sarađuje sa voditeljem postavio je na društvenu mrežu instagram fotografiju, a u potpisu iste se zahvalio Ivanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala ti Ivane.

A post shared by Nikola Demonja (@nikolademonja) on Dec 21, 2018 at 3:50am PST

- Hvala ti Ivane - napisao je Nikola Demonja koji je rekao:

- Zahvaljujem mu se jer smo zajedno radili devet godina i odlično sarađivali. Nadam se da ćemo i dalje raditi kao tim gde god to bilo. Bio bih presrećan da bude tako.

- Mada smo tek počeli da se družimo, deluje kao da sam od starta deo ekipe... Hvala za ove tri sezone i za priliku da radim ono što volim, za sve osmehe kada mi je baš bilo to potrebno, za tremu oko zaboravljanja tekstova pesama, za divne razgovore i za nasmejane ljude u najlepšim prazničnim danima... - napisala je pevačica Ivana Peters.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading