Bregina saradnica pronađena mrtva pod nerazjašnjenim okolnostima!

Autor:

Zabava

20.12.2018

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beživotno telo pevačice Anke Pop, koja je prepevala hit "Ederlezi", nađeno je u automobilu u Dunavu u jugozapadnoj Rumuniji pod nerazjašnjenim okolnostima.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Goran Bregović

Saradnica Gorana Bregovića Anka Pop (34) pronađena je mrtva u Dunavu. Rumunsko-kanadska pevačica svojim automobilom završila je u reci u jugozapadnoj Rumuniji.

Pevačicina sestra pozvala je policiju u nedelju uveče jer navodno nije mogla da uđe u porodičnu kuću. Služba hitne pomoći sutradan je identifikovala Anku Pop nakon što su ronioci izvlačili njeno telo iz vode. Da li je u pitanju misteriozna smrt ili slučajna saobraćajna nesreća, zasad nije poznato. Kako navodi Foks njuz, policija je u utorak saopštila da istražuje pevačicinu smrt, te se inspektori nadaju da će uskoro doći do poslednjeg traga.

Pevačica je, između ostalog, sarađivala sa osnivačem Bijelog dugmeta na njegovom albumu "Champagne for Gypsies", ali i u još nekoliko navrata.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Anka Pop

Upoznali su se davne 2008. godine, kada su sarađivali na njenoj pesmi "Ljubomorno čudovište", gde se Bregović pojavio i u spotu. Prošle godine objavila je njegov veliki hit, obradu čuvenog hita "Đurđevdan" pod nazivom "Ederlezi". U ime bliske saradnje, Brega se oglasio na svom profilu na Instagramu, objavivši njenu fotografiju uz oproštajne reči.

- Počivaj u miru - napisao je šef Orkestra za svadbe i sahrane.

S druge strane, pevačica kao da je predvidela svoju smrt. Naime, njena poslednja objava na društvenim mrežama bila je baš pored Dunava. Na fotografiji koju je podelila sa svojim pratiocima ona stoji pored reke, zagledana u vodu.

Pozvali smo Bregu, koji trenutno boravi na Jahorini, za komentar, ali ostao je nedostupan do zaključenja ovog broja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading