Ceca o sukobu sa Draganom Mirković: Godinama komentariše moju karijeru na ružan i perfidan način! Ja nisam takva osoba!

Autor:

Zabava

20.12.2018

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je u krugu porodice i prijatelja obeležila porodičnu slavu, Svetog Nikolu.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Svetlana Ceca Ražnatović...

Naime susret folk dive i Dragane Mirković podigao je veliku prašinu u medijima i javnosti, te je Ceca odlučila da se po prvi put oglasi i bez dlake na jeziku objasni o čemu se zapravo radi.

- Vi ste imali priliku da čujete snimak. Ja se slabije čujem, jer sam bila u prolazu, vraćala sam se sa snimanja. Dragana je sedela poired moje garderobe, ja sam tuda morala da prođem. Iskreno, kada vas neko godinama komentariše u lošem kontekstu, direktno i na jako ružan, perfidan način, komentariše moju porodicu, mene, karijeru - ne očekujete ni da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom i tim joj je tonom bilo uzvraćeno. Bez ikakve loše namere, ja nisam takva osoba - rekla je pevačica.

RepublikaFoto: Promo foto
Dragana Mirković...

- Iskreno da vam kažem to nije lepo ni za jednu ni za drugu, to je jedna neprijatnost ali ja nisam žena svađalica, ali kada je neko spreman na provokaciju i bezobrazluk, umem da odgovorim i nikada me nije sramota da odgovorim, jer ja nikoga ne diram. Čuli ste sve što sam imala da kažem na konto Dragane Mirković i mene i tu završavamo ovu temu - podvukla je Ceca.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Ceca...

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading