Nikako da joj se ostvari: Katarina Živković deset godina želi samo jedno!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

18.12.2018

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Živković na samom kraju 2018. priznala je da već punih deset godina priželjkuje da se ostvari u ulozi majke. O veštačkoj oplodni, kaže, nije razmišljala a sa druge strane - smatra da brak nije obavezan za osnivanje porodice.

RepublikaFoto: Promo/Đ. Zlatković
Katarina Živković...

- Da se ostvarim kao majka. Ja to želim punih deset godina, tako da... nemojte da vas iznenadi ako se to i ove godine ne dogodi - kroz osmeh je ispričala ona.

- Iskreno, meni ništa ne znači taj papir, ali to ne znači da ne bih volela da se udam. Smatram da mnogi koji su u brakovima žive mnogo lošije nego neko ko je u vezi i mnogo više uživa, tako da... brak i papir nije presudan za sreću, dobru kominuikaciju, odnos dvoje ljudi - nabrajala je pevačica.

Zatim, otkrila je kakvi je muškarci privlače.

- Muškarac mene mora da razume. Ne sme da bude prost, površan. Mora da postoje teme o kojima on može da sa mnom da razgovara i da nekako funkcionišemo na dobar način. Čak i oni koji ne izgledaju nekako... koji nisu ne znam kakve spoljašnosti - zaljubim se u njihovu glavu, inteligenciju, duhovitost, način na koji me gledaju - priznala je Katarina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading