Bahata Maja Berović se razmeće novcem i nimalo ne štedi: Moji pokloni od 20.000 evra su sitnica!

Autor:

Zabava

19.12.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Berović (31) uveliko se priprema za veliki koncert koji će održati u dvorani Spens u Novom Sadu posle napunjene Štark arene, a u žiži javnosti nedavno se našla zbog toga što je svojim prijateljima i saradnicima Bubi Koreliju i Džala Bratu poklonila dva roleksa od po 20.000 evra!

RepublikaFoto: instagram.com/mayaberovicofficial
Maja Berović...

Ovaj njen potez mnogi su okarakterisali vrlo bahato, a Maja je za Srpski telegraf objasnila da je ova suma samo sitnica u odnosu na ono šta ona duguje ovom popularnom dvojcu, sa kojim godinama ima uspešnu saradnju.

- Buba i Džala su za mene tokom ovih nekoliko godina, koliko se poznajemo, toliko dobrih stvari učinili da tome nema kraja. Mogla bih satima da nabrajam. Ovi pokloni od 20.000 evra su samo sitnica u odnosu na ono što oni zaslužuju da im poklonim. Sa druge strane, to im nisam poklonila samo zbog toga što je Arena bila uspešna i rasprodata već zato što smo i pored divne saradnje koju imamo i vrlo bliski prijatelji. Mi jedni druge svakodnevno obasipamo poklonima i pažnjom, što je možda i još važnije i bitnije od novca - rekla je jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije za naš list. Pevačica je otkrila i koliko vremena privatno provodi sa Bubom i Džalom, s obzirom na to da i oni neprestano u javnosti govore koliko im Berovićka fali ne samo na nastupima već i kad se ne vide po nekoliko dana zbog silnih obaveza koje imaju.

Maja: Moja ljubav sa Bubom i Džalom je bratska i večno će da traje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maja berovic (@berovic_maja) on Nov 5, 2018 at 9:32am PST

- Mi se toliko dobro slažemo i volimo da granice ne postoje. Odnos koji mi imamo zaista malo ko ima. Mislim da je naša ljubav kao bratska i da će večno da traje. I kad se šalimo u javnosti da neko u nekom momentu pomisli da su grubi, oni zaista nisu. Nikada ne bi rekli nešto što bi nekoga uvredilo jer su pre svega kulturni i fini momci. Ja lično ne bih imala šta da im zamerim - rekla je pevačica. S obzirom na to da Maja već dugi niz godina nema u planu da sarađuje sa nekom od svojih koleginica iz branše na duetskoj pesmi, kroz osmeh je objasnila da joj ne bi smetalo da stalno snima duete sa ova dva repera, dok o Jeleni Karleuši, koja je u našem listu nazvala "seljančurom", Berovićka nije htela ništa da kaže.

- Ne želim da pričam o Jeleni Karleuši - prokomentarisala je kratko pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading