Ekskluzivno! Džala počeo pripreme za doček pa otkrio: Do Nove godine ne dolazimo u Srbiju!

Autor:

Zabava

18.12.2018

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reperski dvojac Džala Brat i Buba Koreli odlučili su da se dobro pripreme za spektakl koji će održati u beogradskoj "Štark Areni" 31. decembra zajedno sa Acom Lukasom.

RepublikaFoto: Promo foto
Popularni dvojac do Nove godine neće u Srbiju... Džala Brat i Buba Koreli

Kako je Džala pokazao na svom profilu na instagramu, započeo je sa napornim vežbama u teretani da bi u Areni bio u najboljoj mogućoj formi.

RepublikaFoto: instagram.com/jalabrat
Ovekovečio naporan rad u teretani... Džala se sprema za doček u Beogradu
RepublikaFoto: instagram.com/jalabrat
Kakav trio... Buba, Aca i Džala

A na spekulacije da će se njih dvojica pojaviti kod Maje Berović na koncertu u Novom Sadu koji će pevačica održati 21. decembra, odgovor nam je dao upravo Džala koji je za Republika.rs priznao da se to ovoga puta neće dogoditi:

- Zauzeti smo pripremom novog albuma, i nastupima te se ovoga puta nećemo pojaviti kod naše drage prijateljice Maje Berović na koncertu u Novom Sadu. Osim toga pripremamo se za doček koji će biti nešto što je verovatno nikad viđeno na ovim prostorima - istakao je Džala ekskluzivno za Republika.rs.
RepublikaFoto: instagram.com/filip.ugrenovic
U Novom Sadu peva bez Bube i Džale... Maja Berović

Interesantno je da će se Buba i Džala 31. decembra pojaviti i na dnevnoj žurki u Novom Sadu na jednom popularnom splavu, a potom održati koncert za doček zajedno sa Lukasom:

- Jeste, najpre 31-og žurka u Novom Sadu preko dana, a potom doček 2019. godine sa Beograđanima i svima onima koji budu došli. Biće nikad jače - kroz osmeh nam je rekao Džala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading