ANA SPREMNA DA OSTAVI LAZIĆA ZBOG LUKASA

Autor:

Zabava

10.08.2017

08:18 >> 08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević, supruga Darka Lazića, više puta je dovođena u vezu sa folkerom Acom Lukasom, a nakon što su mediji otkrili da je obnovila aferu sa njim, Sevićeva je pod velikim pritiskom. Kako Srpski telegraf saznaje, Ana više ne može da bude između dve vatre i da krije svoja osećanja prema Lukasu, te razmišlja da ostavi supruga, sa kojim ima ćerku Lorenu (3).

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ana Sević i Darko Lazić: Definitivno "pukla tikva"?

Pritisak

Naime, kako izvor blizak pevačici otkriva, Ana je u velikom problemu sa Darkom otkad mu je priznala da je bila sa Acom.

- Nakon što su mediji objavili da Ana vara Darka sa Lukasom, ona je bila priterana uza zid, te je suprugu sve priznala, s tim što ga je lagala da su u šemi bili pre nego što je započela vezu sa njim, međutim, ispostavilo se da su nakon pet godina obnovili aferu. Kada je Darko to saznao, bilo mu je teško i jedva su održali brak, ali kada je isplivala njena poruka Lukasu u kojoj priznaje aferu i osećanja prema njemu, on je potpuno poludeo - započeo je izvor blizak Sevićki priču i nastavio:

- Ana je pod stalnim pritiskom, Darko je nezadovoljan i nesrećan, a tera je da pred ljudima i medijima glume da je sve u najboljem redu kako se ne bi obrukao u javnosti. Ona je na to pristala zato što je grize savest, ali se poverila prijateljicama da ne može više da izdrži pakao sa njim. Drugaricama je kroz plač rekla: "Napustila bih ga sutra kada bih znala da Lukas neće da se miri sa Sonjom, ali to je nemoguće". Aca ju je isto više puta razočarao jer se uvek vraćao Sonji, te ju je mnogo povredilo kad je poželeo da joj oprosti aferu sa Jarićem - objašnjava izvor.

- Drugarice su je posavetovale da razmisli dobro o svemu i ne prenagljuje, jer sa Darkom ima porodicu, i da pre svega mora da misli na malenu Lorenu. Ona je divna majka, tako da sve što joj se dešava i trpi zbog ćerkice - završava izvor.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Lukas se trenutno razvodi od Sonje zbog prevare sa Markom Jarićem

SMS skandal

Podsećamo, nakon što su mediji objavili da se Lukas razvodi od Sonje Vuksanović zato što ga je prevarila košarkašem Markom Jarićem, pojavile su se spekulacije da je folker utehu pronašao u Sevićkinom zagrljaju. Nakon toga, digla se medijska prašina i tad je obelodanjeno da njihova afera traje odavno. Takođe, Ana je navodno priznala Darku aferu iz prošlosti sa kolegom, ali su je odale poruke koje je poslala Lukasu 2. avgusta, u kojima je priznala da gaji osećanja prema njemu, kao i da su vezu započeli pre pet godina. Dok mediji otkrivaju nove detalje, Darko i Ana su svojski radili na tome da se u javnosti prikažu kao srećna porodica, te je Lazić nakon skandala sa SMS prepiskom Ane i Lukasa objavio fotografiju na kojoj uživa na moru sa njom i ćerkom Lorenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading