Jelena Kostov: Srećna sam sa novim grudima!

Autor: N. M.

Zabava

17.12.2018

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Jelena Kostov nedavno je doživela pravu dramu nakon što joj je pukao silikon u grudima, posle čega je rešila da opet ugradi implantate. Sada kada se oporavila od intervencije, Jelena za Srpski telegraf otkriva da je presrećna što ima nove grudi, ali i ne krije da se uplašila za svoje zdravlje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? #belgrade

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on Oct 17, 2018 at 9:04am PDT

- Skrivala sam da mi je pukao silikon. Nisam želela od toga da pravim špansku seriju jer je to moj privatni život. Ipak, ne mogu da kažem da se nisam uplašila. Međutim, sada je sve u najboljem redu i srećna sam sa novim grudima - kaže Jelena i uverava da joj nije prijalo što se u javnosti napravila pompa oko situacije u kojoj se našla.

Kostovka: Samo sam zamenila stare implantate novim i sada se osećam odlično

 

- Zli jezici su preuveličali čitavu priču. Odmah nakon što sam primetila da sa mojim grudima nešto nije u redu, reagovala sam. Zakazana mi je operacija i zamenila sam stare implantate novim. Sada se osećam odlično. Nije mi jasno zašto se podigla tolika prašina oko mojih grudi - zaključila je pevačica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading