Nina Janković prodaje stan: Evo gde se seli glumica sa suprugom i sinom!

Autor: Blic.rs

Zabava

17.12.2018

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata mlada glumica Nina Janković odlučila je da se sa suprugom, bankarom, Matejom Dičićem i njihovim sinom Vukašinom preseli sa Banovog Brda gde dugo već žive.

Foto: instagram.com/janxnina
Želi u otmeniji deo grada... Nina Janković

Kako je ispričao izvor, Nina i Mateja odlučili su da prodaju stan i kupe drugi u užem centru grada.

- Nina i Mateja su se navikli na Banovo brdo, gde su prvo živeli u manjem stanu, a kasnije su se u istom kraju grada preselili u veći stan. Nina je iz Šapca, a po dolasku u Beograd na studije, sa dve cimerke takođe je stanovala na brdu. Ove godine Nina i Mateja su postali roditelji. Iz više razloga žele da se približe strogom centru odakle su im dostupnija i sva pozorišta, prijatelji sa kojima obožavaju da se viđaju i Matejina familija. Traže da kupe veći stan nego što je ovaj koji imaju trenutno, da bude komforniji prostor za dete, ali i za Nininu mamu koja dolazi iz Šapca da pripomogne ćerki i zetu oko naslednika, jer kad Nina snima, to ume da potraje i do kasno u noć, a Mateja kao visokopozicionirana osoba u banci takođe često ostaje duže na poslu nego što je standardno radno vreme - kaže jedan od drugara talentovane glumice.

Inače, glumica i njen suprug žele što pre da kupe novi stan kako bi njihov sin krenuo u vrtić u delu grada gde će nastaviti život. Navodno planiraju da se približe Nininoj drugarici i koleginici Tamari Dragičević koja živi na Vračaru, ali i Matejinoj porodici.

Na ovu temu, ipak, Nina nije htela preterano da govori:

- Čuvam bebu, ne znam šta bih rekla pametno na tu temu i pozdravljam vas - rekla je Nina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading