Drama na auto-putu Beograd-Zagreb: Karleuša sletela sa puta!

Autor:

Zabava

17.12.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je pukom srećom izbegla tragediju na auto putu Beograd-Zagreb kada je džip u kome se nalazila sleteo sa puta usled vremenskih nepogoda i zavejanosti.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Jelena Karleuša...

Naime, JK se nakon gostovanja na koncertu Saše Matića u Zagrebu odmah zaputila u Beograd ne sluteći kakav je horor čeka na putu.

- Jelenu su ceo dan ubeđivali da odustane od puta u Zagreb zato što je sneg neprestano padao i bilo je rizično da kreće, ali ona nije želela ni da čuje da Saši otkaže gostovanje. Na putu do Zagreba je bilo lakše budući da je vozač većinu puta prešao po danu. Međutim, u povratku je nastala prava drama - govori izvor blizak Karleuši i nastavlja:

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/karleusastar.1708
Karleuša...

JK sedela u automobilu bez grejanja do ranih jutarnjih sati, kada je šlep-služba izvukla auto iz jarka

- Vidljivost je bila minimalna, a put jako klizav. Toliko je sneg jako padao da ni službe nisu uspele da očiste put i u jednom trenutku vozač koji je vozio mercedes džip u kome je Jelena bila izgubio je kontrolu i kako bi izbegao veću nesreću skrenuo je s puta. Probili su bankinu i skrenuli. Srećom nepovređeni, ali uplašeni, čekali su šlep-službu skoro tri sata kako bi ih izbavili iz snežne oluje - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Jelena je, čekajući pomoć, provela tri sata u automobilu bez grejanja nasred auto-puta. Pošto je sneg jako padao i vidljivost je bila smanjena, niko se od prolaznika nije zaustavio pošto ih nije ni video, a samo ispravnom odlukom vozača da skrene sa puta izbegnuta je veća katastrofa. Tek u ranim jutarnjim satima nadležni su izvukli auto iz jarka, a po Karleušu i njene saradnike došao je njen suprug Duško Tošić, koji se u Zagreb zaputio čim mu je žena javila da je imala nezgodu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
JK oduševila stajlingom...

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading