Željko Samardžić iskreno o Rasti, Bubi i Jali: Ovakvim komentarima se nisu nadali!

Autor: Alo.rs

Zabava

16.12.2018

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevač Željko Samardžić (63) prati modne trendove, te ne zaostaje za onim pet decenija mlađim muškarcima.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Željko Samardžić...

U razgovoru Željko nam je otkrio ko ga je ubedio da pusti bradu i brkove, ali i šta misli o trendovima, kada je o muzici reč.

- Uglavnom mi kažu da izgledam starije od kad imam brkove. Moj imidž je skrenuo pažnju ljudima, a u ovom poslu to je važno. Želeo sam neku promenu, nije bilo bitno kakvu. Uz pomoć svojih prijatelja, a pre svega kuma Neše, otišao sam kod berberina koji mi je iscrtao bradu na licu. Meni se to dopalo. Danas-sutra mogu opet da se obrijem, to je najmanji problem i minut posla - kaže Samardžić i dodaje da je zadovoljan kada se pogleda u ogledalo.

RepublikaFoto: youtube.com/Milos Milovanovic
Željko Samardžić, stari imidž...

- Sve je na svom mestu, a to je najvažnije. Inače privatno, volim da sam u trenerci i majici s kratkim rukavima, čak i usred zime. Ne volim da imam puno garderobe na sebi, ne volim da me nešto davi i steže - kaže Samardžić. 

Nove trendove podržava, poštuje i voli i nema ništa protiv novokomponovanih pevača.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Rasta...

- Rasta, Buba Koreli, Džala… Sve su to divni mladi ljudi i to što oni rade predivno je. Oni prezentuju neke divne ljubavne tekstove u drugačijim aranžmanima. Meni je to predivno i lično mi se mnogo dopada - kaže Samardžić, koji će Novu godinu provesti radno.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Jala Brat i Buba Koreli...

- Pevaću na trgu u Banjaluci. Volim kada je napolju hladno, a meni toplo oko srca jer svi pevaju moje pesme i tu su zbog mene. Ne volim da pijem kad pevam. Alkohol mi iritira glas. Mene opija publika, još me drži taj adrenalin - kaže on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading