Darko progovorio o Ani, pa priznao: Kad mi je Marina rekla za trudnoću, umalo opet nisam pao u komu!

Autor:

Zabava

16.12.2018

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić uspešno se oporavlja od saobraćajne nezgode koju je imao 23. oktobra na putu za Pećince i nakon nekoliko intervjua koje je dao, sada je progovorio i za televiziju u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

RepublikaFoto: Dragana Janković/telegraf.rs
Progovorio o svemu... Darko Lazić

Lazić se putem telefonskog uključenja obratio svojim fanovima i iskreno pričao o vezi sa svojom devojkom Marinom s kojom čeka bebu, ćerki Loreni, ali i bivšoj supruzi Ani Sević. Pevač je najpre otkrio kako se oseća:

- Bolje se osećam, trebaće vremena da se skroz oporavim, ovo nije bila mala stvar, ali hvala Bogu staću na noge i idemo dalje. Vežbe mi teško padaju, ali znam da moram. Dosta ljudi mi dolazi svaki dan, prijatelja, rodbine- istakao je pevač koji je opisao trenutak kada je saznao da će po drugi put postati otac:

Foto: instagram.com/gagicmarina
Čekaju bebu... Marina i Darko

- Jedva čekam, Marina je otišla juče ponovo na ultrazvuk. Za trudnoću mi je rekla u bolnici kad sam se probudio iz kome, zamalo nisam opet pao u komu. Imamo par imena u opticaju, a svadba će sledeće godine - kazao je Lazić koji je dodao da jedva čeka da vidi svoju ćerku Lorenu:

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ
Ćerku će dugo grliti i ljubiti... Nekada srećna porodica Lorena, Ana i Darko

- Nisam još video Lorenu, ona ne zna ništa, zato nisam ja ni hteo kad sam bio u onakvom stanju da dođe da me vidi. Kad dođe prvo ću je dugo grliti i ljubiti, nisam je dugo video. Mora neko i da ode da kupi igračke, jer ako dođe i nema igračaka to će biti problem.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ, Mihajlović
Nije hteo mnogo da priča o njoj... Ana Sević i Darko Lazić

O bivšoj supruzi Ani Sević otkrio je da ga zove i da se raspituje za njegovo stanje:

- Zvala me Ana, bila je u bolnici, zvala je i ovde kad sam došao, da pita jesam li stigao, da li je sve u redu.

Pevač, koji je doživeo strašnu nezgodu, sada je po prvi put progovorio o uzrocima iste:

- Nisu mi dali da pogledam slike udesa, ja se ne sećam šta se desilo, kako sam se slupao, kako sam dospeo u bolnicu, ja to nemam pojma. Kajem se zbog svega, što sam sebi dozvolio da dođem u ovakvu situaciju, ali to može svakom da se desi, ne mora čovek da bude ni pijan, jednostavno desi se. Koga sam ja ugrozio sem sebe? Vidim neke naslove "Darko iza rešetaka", kakva kazna? Ja sam samo sebe ugrozio i nikog više, i nisam bio u pijanom stanju, ja sam zaspao za volanom zbog premora- istakao je Darko.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Tvrdi da je zaspao za volanom... Darko

- Samo bih se zahvalio svima, tačno se vidi ko je pravi čovek, a ko nije. Život će mi biti drugačiji i normalniji nakon ovoga, mislim da je krajnje vreme da se uozbiljim - završio je pevač.

A o Lazićevom zdravlju progovorio je i doktor koji prati njegovo stanje:

- Darko je srećan što je promenio sredinu. Pitao je kada će se oporaviti, kada će doći kući. Njegov dan je organizovan prema njegovom opštem stanju. Potreban je dug vremenski period da bi se sve stvari vratile u pređašnje stanje. Ide na terapije u kolicima, jer ne može samostalno da prelazi veće distance. Ali u narednih godinu dve, videće se da li će to biti jedna štaka ili dve. Prošao je sve testove za pamćenje i za glasovne mogućnosti i sve je u redu - rekao je Darkov lekar Miloš Poleksić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading