Kija našla novog dečka: U pitanju je sportista, a razlika u godinama joj ne predstavlja problem!

Autor:

Zabava

15.12.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kockar do ušiju je zaljubljena u poznatog odbojkaša Aleksandra Okolića, s kojim se već neko vreme čuje telefonom i dopisuje

RepublikaFoto: promofoto
Kija Kockar...

Pobednica prve "Zadruge" i novopečena pevačica konačno je stavila tačku na ljubav sa bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem i spremna je da uplovi u novu vezu.

Prema  spekulacijama koje dopiru iz okruženja Kockareve, susret sa momkom koji ju je oborio s nogu na prvi pogled desio se sasvim slučajno pre nešto više od mesec dana, i od tad su non-stop u kontaktu.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Kija i Sloba...

- Samo nekoliko ljudi u koje Kristina ima bezgranično poverenje zna da je ona zaljubljena u Aleksandra. Ne želi da se to pročuje u javnosti, a pogotovu da o tome pišu novine. Ona je prošla kroz težak period, tokom kojeg je njen ljubavni život bio neprestano u žiži javnosti, i nema nameru da ponovo doživljava to. Meni je rekla da joj se Aleksandar dopao već na prvi pogled, kada su se upoznali u jednom klubu u Beogradu, da je na nju ostavio veoma jak utisak i da joj se već sutradan javio preko Instagrama. On je malo fizički podseća na Slobu, ali nije to presudilo da joj se toliko svidi - kaže dobro obavešteni izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Aleksandar Okolic (@aleksandarokolic) on Dec 8, 2018 at 3:44am PST

 

Da su ove informacije tačne, govori i činjenica da je Okolić nedavno raskinuo vezu sa devojkom Jelenom, s kojom se dugo zabavljao, a sve njihove zajedničke fotografije izbrisao je sa društvenih mreža. 

- Koliko mi je poznato, Aleksandar je raskinuo sa Jelenom u novembru, baš kada je počeo da se dopisuje sa Kijom. Definitivno, Kristinu više na zanima Sloba, ne želi ništa s njim osim drugarskog odnosa, što je i sama javno rekla - kaže izvor.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Kija..

I dok se Okolićem nije oglašavao, Kija je sve porekla:

- Ja ne poznajem tog momka - rekla je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
psihijatar

15.12.2018 15:12

Juri samo pare i popularnost, kompleksi se leče, uspešno, ali kako ona ide...nikada neće moći svoje komplekse niže vrednosti da izleči

Odgovori 1 13
Lidija

15.12.2018 15:26

Kakav odbojkas Kija voli samo Bobu

Lola

15.12.2018 15:50

Pa jel sa Aleksandrom ili Slobom??? Mada, kija I sloba bas zasluzuju jedno drugo... krpa nadje zakrpu, njima ni slava ni pare nece nikad pomoci da budu vredni ljudi

Odgovori 0 13