Snežana Dakić izgubila kontrolu: Sram te bilo, đubre jedno!

Autor:

Zabava

15.12.2018

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Dakić poznata je po tome da bez pardona kaže ili napiše ono što joj je na duši, a ovoga puta voditeljka se toliko osetila pogođenom da je na svom Instagram profilu oplela po osobi koju nije želela da imenuje, ali je zato jasno stavila do znanja koliko ju je to povredilo.

RepublikaFoto: instagram.com/snezanadakic
Snežana Dakić...

Ona je poslala poruku koristeći reč "đubre" šest puta, i time stavila do znanja da se radi o nečemu što za nju nema nikakvu vrednost. Ona je objasnila šta joj smeta, pa dala savet svim ljudima kako da se sklone i zaštite od pomenutog:

- Kako đubrad opravdaju sebi to što drugima čine zlo? Da li đubrad znaju da stres narušava zdravlje, da čovek čije je zdravlje već narušeno, od stresa može da umre? Ili da doživi infarkt? Ili moždani udar? Da li đubrad znaju za lošu karmu? I da se i zlo lošim vraća, a ne samo dobro dobrim. Gledajte da se sklonite od ljudskog đubreta, ili da mu se što kraće izlažete. U ime svih nas prema kojima se neko nepravedno poneo kao đubre, evo kratke novogodišnje poruke: - Sram te bilo, đubre jedno - napisala je voditeljka na svom profilu na Instagramu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading