Katarina Grujić na meti muških sponzoruša: Momci me muvaju zbog para!

Autor:

Zabava

15.12.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić blistala je žurki koju je organizovao poznati stomatolog Mr Smile gde se pojavila u društvu kolege Šaka Polumente. A iako važi za jednu od najlepših pevačica na estradi, izgleda da ni to nije dovoljno za sreću u ljubavi:

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Katarina Grujić...

Kako je za Republika.rs i Srpski telegraf otkrila, Grujićeva je više puta bila na meti muškaraca koji su uplovljavali u vezu s njom samo zbog njene finansijske stabilnosti.

RepublikaFoto: Promo foto
Odlučila da neko vreme bude sama... Kaća
RepublikaFoto: Promo foto
Osim Kaće na žurki poznatog stomatologa bio je i Saša ... Domaćin Nemanja Mihaljčić i Kapor

- Mnogo je muških sponzoruša koji jure uspešne devojke. Iskrena da budem, neki su bili sa mnom samo zbog novca i iskorišćavali su me. Bila sam tvrdoglava kada su prijatelji ukazivali da mi partneri izvlače novac iz džepa. Bila sam slepa i nisam ih slušala. Takva sam kad se zaljubim.

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Katarina...

Kaća: Meni ne može da se desi saobraćajka kao Darku jer ja imam vozača za svaki nastup

- To što sam imala nekoliko momaka sa 27 godina je stvarno mnogo strašno. Šalim se, naravno, opekla sam se jer sam bila iskrena. Meni je samo bitno šta misli moja porodica i moji prijatelji. Moj tata je uvek na mojoj strani. Sada nemam dečka, slobodna sam - tvrdi Katarina i uverava da je sigurna da njoj ne može da se desi saobraćajna nesreća poput one koju je doživeo njen kolega Darko Lazić.

RepublikaFoto: Dragana Janković/telegraf.rs
Darko na lečenju u banji Selters...

- Imam vozačku dozvolu, ali ne vozim zato što ne volim! Imam svog vozača koji me vozi na svaki nastup i unajmila sam obezbeđenje. Mislim da svaki pevač mora pored bine da ima obezbeđenje zbog čestih nategnutih situacija koje vladaju po klubovima. To je i razlog zbog čega sam odlučila da u tom smislu preduzmem mere bezbednosti - uverava Grujićka i tvrdi da je njen duet sa Šakom nastao kao kruna prijateljstva njenog oca sa poznatim pevačem i da nikada nije pomislila da joj se Polumenta udvara iako joj je uputio pregršt komplimenata na račun fizičkog izgleda.

 

 

- Šako je prijatelj mog tate, poznajemo se dugo. Među nama nema ničega niti će biti. Zadovoljna sam saradnjom s njim i ona je i nastala kao kruna prijateljstva moje porodice sa njim - zaključila je Kaća. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Časlav

15.12.2018 14:52

I Kaća je stalno pijana ali ima vozača za svaki nastup.

Boki

15.12.2018 14:56

Imaš pare. Plati. Ovako ćeš teško naći momka. Žao te za pare. Pa ne traže ti oni da im kupiš stan.