OD RASTE DO COBIJA: Vukuov talenat lako prepoznatljiv, zaludeo novom pesmom

Autor:

Zabava

14.12.2018

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakim novim spotom i pesmom, Vuku i njegova ekipa pomeraju granice kada je u pitanju trep scena, ne samo u Srbiji i regionu, nego i šire, pošto je pesma "Lepiboyflow" odjeknula i u Dominikasnkoj Republici i u Kanadi. Stihovi su izazvali euforiju i ushićenje kod publike.

RepublikaFoto: instagram.com/borisvuku
Boris Vukušić

Koliko mu je stalo do muzike, verujući u pravi trenutak, govori i činjenica da je oko dve godine čekao da ovo delo ugleda svetlost dana.

Režiser i montažer spota, Aljoša Nikolić, fenomenalno je uklopio Mironovog "Bacača diska", i u Borisu pokazao odraz Apolona. Grčkog  bog svetlosti, muzike, medicine, streličаrstvа, kolonizаcije, proricаnjа i poezije. Podižući "igru" na više nivoe.

Instagram je preplavljen fotografijama korisnika ove društvene mreže, koji su na najbolji način shvatili poentu pesme, da smo svi umetničko delo i da treba da budemo ponosni na svoje gene.

Potencijal onoga što Vukušićevo "pleme" nosi, prepoznao je Slobodan Veljković, poznatiji kao Cobi, koji je pesmu okačio na svoj Youtub kanal, Bassivity Digital, koji broji skoro 350.000 pratilaca.

- Idemo još jače - kratko je poručio Boris Vukušić Vuku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading