(VIDEO) Emir posetio Darka u banji: Lazić se veseli u bolničkom krevetu!

Autor:

Zabava

13.12.2018

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić oporavlja se posle teške saobraćajne nesreće u banji Selters kod Mladenovca, a jedan od retkih kolega koji su ga posetili ovih dana bio je njegov stari drugar Emir Habibović.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Emir Habibović i Darko Lazić

Pevač koga smatraju naslednikom Šabana Šaulića, mlađem kolegi dao je da presluša pesmu koju je za njega komponovao upravo kralj folka, što je Lazića oduševilo, o čemu svedoči i snimak koji je Habibović postavio na Instagram.

- U poseti dragom Darku... Znamo se dugo, još od početka njegove karijere. Mnogo puta smo pevali zajedno i često me je najavljivao kao jednog od najboljih pevača, a ja smatram da je upravo ON najbolji, i biće još bolji kada ozdravi i vrati se na scenu. Muzika ga uvek raduje, pa se oduševio mojom novom pesmom "Ispričaću svima", koju je naš dragi Šaban za mene napisao... Dare, tek ćemo mi pevati zajedno! – napisao je Emir pored snimka koji je za samo sat vremena imao 50.000 pregleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading