Lepa Lukić napravila skandal na snimanju: Sklonite mi ove ku*vu neću da se slikam s njom!

Autor: G. D.

Zabava

13.12.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa KCN televizije u istoimenom restoranu, gde je po običaju izazvala veliku pažnju medija i kolega.

RepublikaFoto: e-stock agency
Lepa Lukić

Lukićeva je bila raspoložena i vesela sve dok joj nije prišla pevačica Dragana Šoškić, poznatija kao Gaga M, poželevši da se fotografiše sa starijom koleginicom. Lepa je tada poludela i počastila Gagu brojnim uvredama, nakon čega je odbila da se slika sa njom.

Naime, Gaga M pozirala je fotografima sve vreme pokazujući zadnjicu u kratkoj suknji, a Lepa je to posmatrala sa strane i komentarisala je prilično šokirana onim što vidi.

 Lepa: Na šta ovo liči? Kako sme da mi priđe? Ona je bruka i sramota. Takve dođu da traže ku*ac, a ne da pevaju

- Vidi ovu gologuzu. Ona je došla ovde da se je*e. Na šta liči ovo poziranje - rekla je ona na račun pevačice prisutnima.

Foto: e-stock agency
Gaga M

Nešto kasnije Gaga je prišla Lepi da se fotografiše sa njom, ali je naletela na pevačicin hladan tuš. Ona joj je rekla da ne želi da se slika sa njom, jer se ne slika sa bilo kim.

- Neću da se slikam sa kojekakvim kurvama. Na šta ovo liči? Kako sme da mi priđe? Ona je bruka i sramota. Takve kao ona dođu da traže ku*ac, a ne da pevaju. Sklonite mi ovu kurvu, neću da se slikam sa njom - prenosi naš izvor koji se našao pored pevačice u momentu kada je poludela.

Gaga M potvrdila je naša saznanja i rekla da je prilično razočarana gestom koleginice koju poštuje.

- Jeste, prišla sam joj, nije htela da se slika, nisam čula da me vređa, ali bila je ljuta. Sramota je to za njene godine. Ona ima probleme u glavi zbog kocke, otišla je sa živcima. Znamo se ona i ja jako dugo. Neka joj bude sve što je rekla za mene na čast - rekla je Gaga M. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ivan

15.12.2018 13:51

Svako nudi ono što ima da ponudi.

Časlav

15.12.2018 14:49

Ni ja se ne bih sa takvim zenama slikao. Mislili bi da sam se slikao u javnoj kući.

Milos

20.01.2019 14:27

Ima i zasto da poludi staramajka Lepa. Gaga M puca od seksipila, svima ostalima moze samo da bude krivo...