Ceca i Bogdana opremile Veljka za rođendan: Od mame parfem, a od verenice patike!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović je proslavio svoj 22. rođendan na jednoj privatnoj žurki svog porodičnog prijatelja.

RepublikaFoto: instagram.com/vexraz96
Veljko Ražnatović...

Naime, mladi bokser je spojio lepo i korisno i na proslavu došao sa majkom Svetlanom Cecom Ražnatović, te je u društvu brojnih prijatelja iz sveta estrade proslavio svoj divan dan. Kako izvor blizak Veljku navodi, za rođendan je od svoje mame dobio omiljeni parfem, dok mu je verenica Bogdana Rodić kupila najnoviji model patika jednog poznatog brenda.

- Veljko ove godine nije pompezno proslavio rođendan. On je rekao Ceci da smatra da je dovoljno odrastao i da mu proslava rođendana više nije u velikoj meri zanimljiva. Zbog toga je odlučio da ga skromno obeleži, a Ceca i verenica Bogdana su mu u kući uručile poklone. Ceca mu je kupila njegov omiljeni parfem, dok mu je Bogdana poklonila patike jednog poznatog brenda - tvrdi izvor blizak Ražnatoviću i otkriva da je Veljko bio oduševljen poklonima, jer su mu majka i verenica darovale baš ono što najviše voli.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Veljko i Bogdana...

Veljku su Ceca i Bogana uručile poklone u porodičnom domu, bez velike pompe

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Veljko i Ceca...

- Bogdana je za Veljka naručila patike iz Amerike i one su stigle baš na njegov rođendan. U pitanju je model koji Veljko obožava i Bogdana je znala da neće pogrešiti ako mu upravo za rođendan kupi obuću. Ceca i sama obožava Veljkov omiljeni parfem, pa mu je poklonila najveću bocu. Žurka kod prijatelja bila je samo nastavak njihovog porodičnog slavlja, a Ražnatovići su se na veselju zadržali do sitnih jutarnjih časova - zaključio je izvor.

Veljkov rođendan su uveličali i Ognjen Amidžić, Marko Kon, Viki Miljković i Dragan Tašković Taške, Maja Berović, Mitar Mirić, Damir Handanović i mnogi drugi.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading