Učesnica "Parova" devet godina bila u vezi sa ocem ubijene manekenke!

Autor:

Zabava

11.12.2018

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Parova" Mirjana Dimitrovski je devet godina bila u turbulentnoj vezi sa Edmundom Červenkom, čovekom koji je poznat široj javnosti kao otac svirepo ubijene manekenke Vladislave Červenko, koju je pre sedam godina usmrtio partner Darijan Musić u Novom Sadu.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Mirjana Dimitrovski

Kako Rijaliti saznaje, Mirjana je sa Červenkom provela skoro deceniju u vezi, koja je bila puna intriga i svađa. Naime, Mirjanu je Edmund više puta uhvatio na gomili sa mlađim muškarcima, a među njima nisu bile retke ni tuče, koje su se nekada dešavale i u crkvi.

Edmund ju je više puta uhvatio na gomili sa momcima koji su mogli da joj budu sinovi

- Mirjana je osoba koja ne preza ni od čega. Ona je bila u velikoj ljubavi sa Edmundom, ali nije mogla da obuzda strasti prema mlađim muškarcima. Zavodlila ih je kad god bi joj se ukazala prilika i obećavala im život iz snova. Međutim, jedini cilj joj je bio da ih odvuče u krevet kako bi je zadovoljili. Edmund ju je više puta uhvatio na gomili sa momcima koji su mogli da joj budu sinovi. Oni su se zbog toga svađali i tukli, ali je Červenko prelazio preko njenih prevara, verujući da će se Mira dozvati pameti - tvrdi dobro obavešteni izvor i konstatuje da učesnica "Parova" ipak nije mogla da se kontroliše kada je zavođenje mlađih muškaraca u pitanju.

- Miru su toliko privlačili mlađi muškarci da je postala kao prava napasnica. Iako se plašila da će je Edmund ostaviti, ona nije mogla protiv sebe i redovno ga je varala sa mladićima. Međutim, njihove svađe zbog Mirinih seksualnih sklonosti ka mlađim muškarcima su bile sve učestalije, pa nisu birali ni vreme ni mesto za njih - uverava izvor i otkriva da su se učesnica "Parova" i otac ubijene manekenke tukli čak i u crkvi.

- Mirjana i Edmund su bili u crkvi u Klisi kada je ona konstatovala da Červenko ne treba da se moli, jer njemu ni bog ne može da pomogne. Tada joj je Edmund rekao da treba da se plaši boga jer seksulano iskorišćava mladiće. Ubrzo među njima je došlo do tuče. Mirjana je na Edmunda nasrnula drvenim krstom. Kada je to video, otac Branko, koji se tu našao, izbacio ih je iz crkve. Međutim, ni reči sveštenika ih nisu smirile, jer su oni nastavili da se tuku u porti crkve, sve dok ih narod nije izbacio iz dvorišta - zaključio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading