Aco Pejović poručio Darku Laziću da se opameti!

Autor:

Zabava

11.12.2018

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se tražila karta više za prvi koncert Aca Pejovića, pevač je rešio da svojim fanovima priredi još jedno veče za pamćenje, te će ponovo izvoditi najveće hitove 17. decembra u Štark Areni. Tim povodom danas je organizovao konferenciju za štampu, na kojoj su ga novinari pitali o koncertu, ali i o aktuelnim temama.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Aco Pejović

- Na drugom koncertu neće biti nekih promena u odnosu  na prvi, jer bih na taj način uskratio ljude koji 17. dolaze za ono što je bilo 22. novembra. Sve će biti potpuno isto osim gostiju, pošto je to neizvodljivo. Moj koncert je oko termina za porođaj Aleksandre Prijović, tako da moramo da je pripazimo. Prošli koncert je predugo trajao, tako da će ovaj biti nešto kraći - kaže Aco, koji je takođe za portal Republika.rs izneo stav i o saobraćajnoj nesreći Darka Lazića:

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darko Lazić

- Meni je jako žao zbog toga što mu se dogodilo. Darko je jedan divan dečko, ja njego mnogo volim i poštujem. Mi nemamo taj odnos da se čujemo telefonom, ali se uvek izgrlimo i izljubimo kada se vidmo. Uvek pitam ljude za koje znam da ga znaju o njemu, kakava je situacija i šta se dešava. Uvek sam informisan što se tiče njegovog stanja. On je hrabar, jak, mlad, čvrst čovek i ja se nadam da će on uz božiju pomoć uspeti da prebrodi sve te brodolome koje je izazvao udes. Mislim da će se vratiti i biti onaj stari Darko, samo sa drugačijim razmišljanjima i da će malo pametnije neke stvari da radi - završava Pejović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading