Ceca stigla kod Palme i prvi put progovorila o susretu sa Albancima na Kosovu i Metohiji!

Autor:

Zabava

10.12.2018

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović večeras je gošća na snimanju Novogodišnjeg programa televizije "Palma Plus" čiji je osnivač i vlasnik Dragan Marković Palma. Pevačica se pojavila u raskošnoj odevnoj kombinaciji sa novom frizurom, a mediji su joj prišli kako bi saznali kako se pre dva dana provela u Kosovskoj Mitrovici gde je održala koncert.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Psole Kosova i Metohije, Ceca stigla u Jagodinu...
RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Večeras on organizuje snimanje Novogodišnjeg programa... Dragan Marković Palma...

Ceca je najpre priznala da na graničnom prelazu Jarinje nije imala nikakvih problema i da je bez teškoća došla do Sremske Mitrovice:

- Presrećna sam, osećam se počastvovano što sam bila tamo, nisam osetila nikakvu negativnu energiju, nisam imala problem na granici kao što se spekulisalo - izjavila je Ceca okupljenim novinarima u Jagodini.

- Moja muzika širi ljubav, pozitivni energiju i svi treba da se vesele. Bilo je i dosta Albanaca na mom koncertu, a to govori da mi ne treba da svađamo ljude, već da ih mirimo, a ja sam otišla da podržim svoj narod. To ne znači da drugi ljudi, narodi, nacionalnosti i vere nisu dobrodošli - izjavila je pevačica koja je otkrila pravi razlog posete Kosovu i Metohiji:

- Mogu vam reći da je ogroman kompliment, kad u svoj onoj muci i naboju emocija, narod kaže: "Ceco, ostani!" Moj pokojni suprug je uvek pitao zašto ja, a rekao mi je i: "Lako je biti patriota iz svog toplog doma, treba biti na terenu gde je našem narodu teško." Ja sam otišla i nisam ni razmišljala da li treba ili ne treba. Za 24 sata se organizovao koncert, poenta nije bila da pevam, već da pokažem da mi je stalo - istakla je pevačica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading