(VIDEO) Karleuša otkrila u šta će uložiti novac od dva Novogodišnja nastupa: Zadaću domaći zadatak!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ekskluzivnom intervjuu koji je pop diva Jelena Karleuša danas dala za Srpski telegraf i portal Republika.rs otkrila je kako će izgledati njeni Novogodišnji nastupi, na kojima će predstaviti tri nove pesme, kao i u šta će uložiti zarađeni novac od najluđe noći. Jelena je ovom prilikom priznala i da će joj na ovom dočeku biti ispunjena i Novogodišnja želja, a to je da svi članovi njene porodice, suprug Duško, ćerke Atina i Nika, kao i majka Divna budu uz nju na nastupu:

Foto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Spremna za dva nastupa u Novogodišnjoj noći... Jelena Karleuša

- Spremna sam, ali još radimo. Imamo još tri nedelje, ali sad se zahuktava. 

Foto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Uradila nešto što mnogi nisu mogli... Jelena

Mnoge tvoje kolege imaju problem da napune i jedan prostor, ti si se odlučila za dva. Smelo.

- Nisam se ja odlučila, organizatori su se odlučili. Meni je bio dovoljan i samo ovaj jedan, ali pošto su se premašili svi kapaciteti na prvom mestu. I kad su mi rekli da nemaju mesta gde da stave sve koji žele sa mnom muzički da provedu ovu noć, što je mene iznenadilo jer su skoro sve moje kolege u Beogradu za ovu Novu goidnu, ja sam se odlučila da nastupim i na drugom mestu. Na prvom mestu je za onu publiku koja je ozbiljnija i koja to radi uz šampanjac, voli da večera. A potom idemo na klupsku scenu gde ljudi vole da igraju dok ne padnu u nesvest. Biće dve scene i veoma velika produkcija i skupa.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Sve pare daje na nastupe... Karleuša

Opšte je poznato da tvoji nastupi nisu obični i da ti mnogo ulažeš u to:

- Pa evo red veličina, da znaju svi da sve što ću zaraditi ovu noć, ja ću uložiti u produkciju. Ali ja ne radim zbog novca, ja radim da bi to bilo savršeno, da bude vau i da moje pesme budu promovisane na najkvalitetnijem stejdžu, ja se palim na to. 

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Ponovo sarađuje s Milijem...
RepublikaFoto: instagram.com/miligramofficial
Posle Cece ponovo se vraća Jeci... Mili

Ponovo sarađuješ sa Marinom Tucaković i Aleksandrom Milićem Milijem s kojim si radila možda svoj najveći hit "Ko ovu dramu režira". Nastavljate saradnju ovoga puta u bržem u ritmu:

- Pesma će biti nešto što se od nas niti očekuje, niti se taj zvuk čuo. Ne radi se to kod nas, a spot će biti domaći zadatak sigurna sam za sve jer je radila moja ekipa, Zoran Birtašević, kreativni direktor i izvršni prioducent.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Podržava suprugu... Duško Tošić

Šta je još Jelena izjavila u intervjuu, kao i ko će s njom provesti Novogodišnju noć pogledaje u video snimku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading